Bing a Bong / Tiny Planets (dabing Minimax)

Cvolton

Bing a Bong / Tiny Planets (dabing Minimax)

Nový příspěvek od Cvolton »

Tak dnes se i já obracím na DF s prosbou o dabing, který se již několik let marně snažím dopátrat. Naděje si nedělám, ale třeba to tady někdo může mít.

TL;DR sháním Minimax dabing na seriál Bing a Bong, minimálně znělku, ideálně však alespoň nějaký celý díl, ať tomu tady případně můžu vytvořit profil

Zhruba mezi lety 2006-2010 se na stanicích Minimax a JimJam vysílal seriál Tiny Planets. Pokud si dobře pamatuji, JimJam tento seriál vysílal pod názvem Planetky Tiny a vysílal z něj pouze kratší epizody v původním znění (jednalo se o díly, kde se nemluvilo) - čili nahrávky z této stanice mě v tomto případě příliš nezajímají, pokud tedy nevyvracejí mé tvrzení.

Minimax ale vysílal novější díly, které byly delší a měly vyprávění na začátku. Ty byly vysílány pod názvem Bing a Bong (podle dvou ústředních postav) a je to právě ten dabing, o který mám zájem.

Existenci tohoto dabingu potvrzuje jednak dostupnost maďarské znělky na YouTube, ale i tato krátká nahrávka nabídky Digi TV na Slovensku, kde se v čase 1:45 objeví zhruba 1 sekunda znělky tohoto dabingu - což je právě ta část, na které mi záleží nejvíce.

Kdyby někdo dokázal poskytnout jakýkoliv útržek tohoto dabingu, byl bych nesmírně vděčný. Sháním právě hlavně znělku, ale kdyby měl někdo něco víc, tak by mě to jedině potěšilo, ať už se jedná o celý díl nebo jen nějaký úryvek. Alespoň by se tomu pak tady dal vytvořit profil.

Děkuji za pozornost a za případnou pomoc.
Odpovědět

Zpět na „Nabídka a poptávka dabingů“