Minecraft film / A Minecraft Movie

Nejen pohádky se dabují
filip
Globální moderátor

Minecraft film / A Minecraft Movie

Nový příspěvek od filip »

Obrázek
Info: IMDB | ČSFD | KB | TRAILERY

DABING: Kino

V českém znění: Bohdan Tůma - Jack Black (Steve), Petr Lněnička - Jason Momoa (Garett Garrison), Daniel Gabriel - Sebastian Hansen (Henry), Soňa Linhartová - Emma Myers (Natalie), Jitka Moučková - Danielle Brooks (Dawn), Ludmila Molínová - Rachel House (Malgosha), Radka Stupková - Jennifer Coolidge (Marlene), Filip Švarc - Jemaine Clement (Daryl), Sir Yakari - Jared Hess (Chungus), Ernesto Čekan - Hiram Garcia (Gunchie), Jolana Smyčková - Kate McKinnon (Alex), Hejlovec - Matt Berry (Nitwit), Samuel Budiman - Tommy Broadmore (Trevor), Jaroslav Horák - Craig McKinney (horník), Tomáš Borůvka - Allan Henry (Malgoshin otec), Lucie Kožinová - Yvette Parsons (kurýrka), Olga Ivanovová - Alex Tunui (sekretářka), Radka Malá - Alison Quigan (vedoucí), Hana Ševčíková - Elizabeth Batty (pracovnice v kanceláři), Filip Damek - Daniel Middleton (ovce), Jan Maria Hájek, Petra Hobzová, Jaromír Holub, Vladislav Kracík, Martin Mažári, Diana Popelářová, Lenka Skřečková, Sabina Valová, Viktor Zavadil, Kristián Haan, Jolana Jirotková, Natálie Bartošová, Edvard Krčmář, David Holý, Lenka Kopecká, Jaromír Miškovič, Alena Průchová

Překlad: Martin Petřík
Produkce: Lenka Skřečková
Zvuk: Filip Mošner, Martin Jílek
Mix: Deluxe Media
Asistent režie: Filip Damek
Texty písní a hudební režie: Zuzana Ďurdinová
Dialogy a režie: Vladislav Kracík
Pro Warner Bros. vyrobila LS Productions - 2025
TOP HERCI: Filip Švarc, Ladislav Cigánek, René Slováčková, Anna Suchánková
TOP STUDIA: LS Productions, Studio Virtual, ČT, Petrásek, Barrandov
xXx Star

Re: Minecraft film / A Minecraft Movie

Nový příspěvek od xXx Star »

Z tohoto obsazení teda moc nadšený nejsem. Škoda, že to nedělalo studio Virtual, jako první trailer. Jejich obsazení se mi líbilo mnohem víc. David Novotný byl za mě mnohem lepší volba. Sára Nygrýnová se mi ve druhém traileru líbila mnohem víc než Soňa Linhartová, nechápu proč se toto spojení pořád dodržuje, když dabing Wednesday je dost nepovedený. Předpokládám, že Youtubeři budou vyčnívat, jako pokaždé když jsou obsazeni (například v seriálu Bludná banda to bylo strašně poznat). Naopak mě potěšilo obsazení Petra Lněničky.
TOP DABÉŘI: Nina Horáková, Jan Šťastný, Sára Nygrýnová, Miloslav Mejzlík, Petr Lněnička, Bohumil Švarc ml., Jiří Plachý, Jiří Klem, Barbora Šedivá, Anežka Saicová, Robert Hájek, Kateřina Winterová, René Slováčková
dabing fans

Nový příspěvek od dabing fans »

Já na hlavní roli mám opačný názor, mě se právě Bohdan Tůma v traileru moc líbil a jsem rád, že je ve filmu. A pak jsem moc rád za Soňu Linhartovou, Jitku Moučkovou a Radku Stupkovou. Jenom ten Jason Momoa, tak u něj bych dal spíš přednost někomu jinému, ale věřím, že i Petr Lněnička bude fajn. A ohledně těch youtuberů tam se shodneme, taky bych je tam moc nemusel, ale teď už se s tím nic nenadělá.
filip
Globální moderátor

Nový příspěvek od filip »

Zadavateli se líbil Lněnička z prvního traileru, tudíž zůstal i ve filmu. Roli Malgoshi měla dabovat Jaroslava Obermaierová, ale nakonec odmítla. K dabingu už nemá smysl ji ani přesvědčovat, je to stejné jako třeba s Aloisem Švehlíkem, kterého už taky nikdo do dabingu nedostane.
TOP HERCI: Filip Švarc, Ladislav Cigánek, René Slováčková, Anna Suchánková
TOP STUDIA: LS Productions, Studio Virtual, ČT, Petrásek, Barrandov
Paula_289

Nový příspěvek od Paula_289 »

dabing fans píše: 03 bře 2025 17:44 Já na hlavní roli mám opačný názor, mě se právě Bohdan Tůma v traileru moc líbil a jsem rád, že je ve filmu. A pak jsem moc rád za Soňu Linhartovou, Jitku Moučkovou a Radku Stupkovou. Jenom ten Jason Momoa, tak u něj bych dal spíš přednost někomu jinému, ale věřím, že i Petr Lněnička bude fajn. A ohledně těch youtuberů tam se shodneme, taky bych je tam moc nemusel, ale teď už se s tím nic nenadělá.
Naprosto souhlasím! Bohdan Tůma byl za mě správný tah - ten už k Blackovi nějak nedomyslitelně patří (aspoň já to tak vidím). U Petra Lněničky si nejsem jistá a říkám si, proč zrovna jej zvolili pro Mamou. S youtubery to vidím tak, že pokud je role malá, dá se to přežít, ale do popředí bych je rozhodně neobsazovala, pokud s tím nemají zkušenosti.
Odpovědět

Zpět na „Dabované novinky - Kino“