Zdeněk Dvořák

Máte svého oblíbence od A do D? Založte mu profil, třeba bude mít radost

Moderátoři: filip, ReDabér, palg, Pomajz

Pan X
Kontaktovat uživatele:

Re: Zdeněk Dvořák

Nový příspěvek od Pan X »

Nadaboval pan Dvořák něco v posledních dvanácti letech vůbec? Pokud ne, tak je to podle mě hrozná škoda. Jeho hlasové zabarvení se mi moc líbí. A rád bych ho slyšel v něčem novém.
Pan X
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Pan X »

Otázka pro DANA K jestli by tedy věděl. :D Pan Dvořák, už nechce dabovat nebo kvůli zdraví není obsazován? Podobně bych se zeptal na pana Kuneše i když je mi jasné, že tam to asi bude kvůli věku a tak. O to velice jsem rád, že pánové Karel Mišurec, Vladimír Krátky, Milan Horský a Zdeněk Bureš dabují. Ale hlas pana Dvořáka bych opět velmi rád slyšel. To samé platí o panu Kunešovi.
DAN K.
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od DAN K. »

když tak piš takový otázky do vzkazníku. kdyby mě neupozornil jiný uživatel, tak o tom vůbec nevím. Už v roce 2013 mi bylo řečeno z brněnského studia, když jsem ho žádal do nějakého projektu, že už dabovat nechce. On mi to tady furt nikdo nevěří, ale ta práce začne být pro lidi po šedesátce opravdu dost náročná. Je to samozřejmě individuální. Někdo to zvládá ještě dlouho dobře a někdo si prostě řekne, že už ho to moc vyčerpává a nechá toho.
Olda808

Nový příspěvek od Olda808 »

Pan Dvořák lednovou derniérou Saturnina v Mahence uzavřel hereckou kariéru, v prosinci ji stejně uzavře i pan Kuneš derniérou Lucerny. Tihle pánové už do dabingu léta nechodí, protože, jak sami říkají "tenhle nový styl dabování" jim zkrátka nevyhovuje a taky jsou si sami vědomi toho, že už nejsou tak pohotoví. Stejně tak třeba Béďa Výtisk. Ten by třeba pohotový byl, ale říká, že už to nemá zapotřebí a může se na to vysrat. Ani David Kaloč ho nepřemluvil do svého dabingu. Pan Kuneš třeba říká, že přece nebude kvůli třem větám blokovat studio na celé odpoledne. Takže tak.
Odpovědět

Zpět na „A-D - Profily dabérů a režisérů“