Tak ti kdejací nýmandi přece jen pracují pro zadavatele a producenta (nejen) české verze, tak je pochopitelné, že do toho mohou kecat, když je to jejich věc. A výsledek a případná nespokojenost českého diváka jim to právo nevezme. Ovšem pokud byl pan Štěpnička skutečně schválen, nadaboval celý film a až poté byl zpětně zamítnut, je to samozřejmě minimálně na pozvednutí obočí v údivu nad celým tímto procesem.
Dabing jsem neslyšela, neposoudím tedy funkčnost diskutovaného obsazení, ale vzhledem k Daredevilovi, navíc aktuálnímu, ho moc nechápu.
Captain America: Nový svět / Captain America: Brave New World
Moderátor: ReDabér
Re: Captain America: Nový svět / Captain America: Brave New World
Databáze českého herního dabingu: https://www.herni-dabing.cz/
- TmavyCyklista
- Globální moderátor
Já teda doteď nenarazil na jedinej opravdu dobrej Marvel dabing, takže jestli by mě štvalo přeobsazení Štěpničky... Jako jo, mohl tomu výsledku pomoct, ale ty dabingy jdou už dlouhodobě níž a níž po vzoru filmů...
Teda kromě toho, že Jiří Štěpnička už ten dabing opravdu moc nezvládá.
Teda kromě toho, že Jiří Štěpnička už ten dabing opravdu moc nezvládá.
Ty spekulace o tom, že "Jiří Štěpnička už dabing nezvládá" jsou něčím podložené? Pokud vím, tak ještě před rokem a půl ho tady mnozí v novém Indym velebili, že zněl jako čtyřicátník. 

- TmavyCyklista
- Globální moderátor
A Trávníček je na mladýho Hilla pořád super, já vím...
Jak to chceš podložit? Vždycky se najde nesouhlas.
Jak to chceš podložit? Vždycky se najde nesouhlas.
Z toho rozhovoru to bohužel vypadá, že pan Štěpnička naráží na limity svého věku a pravděpodobně po psychické stránce bojuje i s velmi vážnou nemocí. Je otázka, jak moc se to projevuje nebo neprojevuje v dabingu, ale minimálně hlas má velmi zestárlý a bez energie, což možná může představovat problém.
"Vy byste beze mě v tomhle státě ani hubu neotevřel"
-
Čo myslíš tou psychickou nemocou? Videl som viacero rozhovorov s ním. Dosť sa stráca v tom čo hovorí, dokonca z neho vyšlo, že osobne Masarykovi vyčítal rozpad Rakúsko-Uhorska. Je minimálne senilný, keď nie dementný. Je to smutný koniec jedného herca s charakteristickým hlasom. Nedivím sa, že ho na Forda preobsadili. Hlasovo sa úplne rozišli. Ford má vekom hlbší hlas a Štěpnička ho má vyšší...Teda keď sa dá veriť tejto verzii a nebol tam iný dôvod...