Captain America: Nový svět / Captain America: Brave New World

Nové i ty starší

Moderátor: ReDabér

KOMZA
Kontaktovat uživatele:

Re: Captain America: Nový svět / Captain America: Brave New World

Nový příspěvek od KOMZA »

Tak ti kdejací nýmandi přece jen pracují pro zadavatele a producenta (nejen) české verze, tak je pochopitelné, že do toho mohou kecat, když je to jejich věc. A výsledek a případná nespokojenost českého diváka jim to právo nevezme. Ovšem pokud byl pan Štěpnička skutečně schválen, nadaboval celý film a až poté byl zpětně zamítnut, je to samozřejmě minimálně na pozvednutí obočí v údivu nad celým tímto procesem.

Dabing jsem neslyšela, neposoudím tedy funkčnost diskutovaného obsazení, ale vzhledem k Daredevilovi, navíc aktuálnímu, ho moc nechápu.
Databáze českého herního dabingu: https://www.herni-dabing.cz/
TmavyCyklista
Globální moderátor

Nový příspěvek od TmavyCyklista »

Já teda doteď nenarazil na jedinej opravdu dobrej Marvel dabing, takže jestli by mě štvalo přeobsazení Štěpničky... Jako jo, mohl tomu výsledku pomoct, ale ty dabingy jdou už dlouhodobě níž a níž po vzoru filmů...

Teda kromě toho, že Jiří Štěpnička už ten dabing opravdu moc nezvládá.
https://www.herni-dabing.cz/ - nová databáze českého herního dabingu
Seznam česky dabovaných her
MikeZ
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od MikeZ »

Ty spekulace o tom, že "Jiří Štěpnička už dabing nezvládá" jsou něčím podložené? Pokud vím, tak ještě před rokem a půl ho tady mnozí v novém Indym velebili, že zněl jako čtyřicátník. :)
TmavyCyklista
Globální moderátor

Nový příspěvek od TmavyCyklista »

A Trávníček je na mladýho Hilla pořád super, já vím...

Jak to chceš podložit? Vždycky se najde nesouhlas.
https://www.herni-dabing.cz/ - nová databáze českého herního dabingu
Seznam česky dabovaných her
cenda

Nový příspěvek od cenda »

Z toho rozhovoru to bohužel vypadá, že pan Štěpnička naráží na limity svého věku a pravděpodobně po psychické stránce bojuje i s velmi vážnou nemocí. Je otázka, jak moc se to projevuje nebo neprojevuje v dabingu, ale minimálně hlas má velmi zestárlý a bez energie, což možná může představovat problém.
"Vy byste beze mě v tomhle státě ani hubu neotevřel"
Hergot Fagot

Nový příspěvek od Hergot Fagot »

cenda píše: 21 bře 2025 17:21 Z toho rozhovoru to bohužel vypadá, že pan Štěpnička naráží na limity svého věku a pravděpodobně po psychické stránce bojuje i s velmi vážnou nemocí.
Čo myslíš tou psychickou nemocou? Videl som viacero rozhovorov s ním. Dosť sa stráca v tom čo hovorí, dokonca z neho vyšlo, že osobne Masarykovi vyčítal rozpad Rakúsko-Uhorska. Je minimálne senilný, keď nie dementný. Je to smutný koniec jedného herca s charakteristickým hlasom. Nedivím sa, že ho na Forda preobsadili. Hlasovo sa úplne rozišli. Ford má vekom hlbší hlas a Štěpnička ho má vyšší...Teda keď sa dá veriť tejto verzii a nebol tam iný dôvod...
Odpovědět

Zpět na „Filmy“