Filmová aplikace pro filmové fanoušky - Moun Movies
Re: Filmová aplikace pro filmové fanoušky - Moun Movies
Taky jsem se nad tim podivil a nechapu proc bych se mel registrovat kvuli necemu co je zverejneno zde a v lepsi kvalite.
Navic na dabingforum se neni treba prihlasovat, pokud chci informace jen pasivne procitat.

NOVA, jedině ona.
Doposud byly informace zamčené, protože aplikace je mezinárodní a obsahuje dabing nyní s CZ, SK i DE. A registrací si zvolíte preferovanou zemi. Nově už jsou vidět všechny dabingy, tak zvažujeme odemčení (zrušení nutnosti registrace). Nutnost registrace má obvykle nějaký význam (a nejde o sběr dat). Některé funkce jsou zamčené proto, abychom uživatele motivovali k užívání aplikace (získávání Mouníků a za to se odemykají funkce).
O tom, jestli je to tady na fóru přehlednější, či nikoliv by se dalo diskutovat. Nehledě na to, jak se fórum někdy pomalu načítá. Nic proti tomuto fóru, trávím na něm také dost času. Zajímají mě dabingy a podobně.
Díky za zpětnou vazbu, během dvou týdnů to v aktualizaci odemkneme i bez přihlášení.
O tom, jestli je to tady na fóru přehlednější, či nikoliv by se dalo diskutovat. Nehledě na to, jak se fórum někdy pomalu načítá. Nic proti tomuto fóru, trávím na něm také dost času. Zajímají mě dabingy a podobně.
Díky za zpětnou vazbu, během dvou týdnů to v aktualizaci odemkneme i bez přihlášení.
Aplikace ZDARMA pro filmové a seriálové fanoušky a sběratele fyzických disků (BluRay, UHD a DVD) - https://www.mounmovies.com
Tak jsme aktualizaci provedli ještě včera. Na webu už jsou dabingy k dispozici bez registrace. V Android aplikaci to bude brzy (jakmile to projde kontrolou Googlu)
Aplikace ZDARMA pro filmové a seriálové fanoušky a sběratele fyzických disků (BluRay, UHD a DVD) - https://www.mounmovies.com
Prave jsem se podival co je v te Vasi aplikaci lepsi nez tady a bohuzel musim konstatovat, ze naprosto NIC. Nezlobte se prosim, ale puvodni dabingy tam treba vubec nejsou uvedeny. Viz PLANETA OPIC. U FANTOMASE je k dabingu jenom par naprosto obecnych a postradatelnych udaju. Nic o tvurcich dabingu, navic informace prevzate ve zcela redukovanem stavu. Filmy jako TYGR A KOCICKA nemaji informace o ceskem zneni naprosto zadne. Omlouvam se, ale smysl te aplikace konkretne pro me jsem jaksi nepochopil. A pro milovniky dabingu uz vubec ne.

NOVA, jedině ona.
Děkuji za zpětnou vazbu. Dabingy přidáváme postupně, nemáme je kde vzít najednou, proto nejsou u všech filmů. Plánujeme přidat možnosti editace uživateli i možnost přidávání.
Další informace o tvůrcích dabingu se snažíme také zpracovat, jen jsme nenašli vhodné místo k zobrazení.
Za mě je jednoznačná výhoda v tom, že je to součástí filmové databáze. Takže když mě zajímá něco o filmu, najdu si to tam a k tomu mám i dabing. Většinou mě zajímá, který dabing to je nebo kdo ještě má stejný hlas. Kliknu na dabéra a vidím, co vše daboval.
Další informace o tvůrcích dabingu se snažíme také zpracovat, jen jsme nenašli vhodné místo k zobrazení.
Za mě je jednoznačná výhoda v tom, že je to součástí filmové databáze. Takže když mě zajímá něco o filmu, najdu si to tam a k tomu mám i dabing. Většinou mě zajímá, který dabing to je nebo kdo ještě má stejný hlas. Kliknu na dabéra a vidím, co vše daboval.