Minecraft film / A Minecraft Movie

Nejen pohádky se dabují
xXx Star

Re: Minecraft film / A Minecraft Movie

Nový příspěvek od xXx Star »

Nejlepší z celého dabingu byl Petr Lněnička. Myslím, že spjatí dabéři Jasona Momoy by se na dabing té postavy nehodily, protože je celkem ztřeštěná a oni ho většinou dabovali ve vážných rolích. Bohdan Tůma mě nakonec pozitivně překvapil, i když bych raději slyšel Davida Novotného. Soňa Linhartová se mi zdála nakonec také fajn. A Daniel Gabriel byl opět skvělý. Bohužel musím říct, že dabing youtuberů dopadl katastrofálně. Znělo to spíš jako parodie než dabing. Jejich vysoké hlasy se do dabingu vůbec nehodí. Znělo to hůř než amatérský dabing. Doufal jsem, že když budou obsazeni, dostanou alespoň nějaké malé role, které mají maximálně 2 věty. Jenže jejich postavy měly prostoru docela hodně. Dabing bych zhodnotil, že je fajn, bohužel totálně pokažen výkony youtubery.
TOP DABÉŘI: Nina Horáková, Jan Šťastný, Sára Nygrýnová, Miloslav Mejzlík, Petr Lněnička, Bohumil Švarc ml., Jiří Plachý, Jiří Klem, Barbora Šedivá, Anežka Saicová, Robert Hájek, Kateřina Winterová, René Slováčková
Lucas005

Nový příspěvek od Lucas005 »

Film samotný je naprosto surreální šílenost a dabing to celé ještě povyšuje na další úroveň, hlavně tedy překladem. Lněnička na postavu nakonec sednul dobře a překvapilo mě, jak to Tůma zvládl i slušně odzpívat :D
Mám problém snad jen s youtubery. Že budou jejich výkony špatné se dalo čekat a ty role nejsou nijak výrazné, takže se v takovémhle filmu dají překousnout. Dal se ale určitě vybrat někdo, kdo by lépe hlasově seděl a koho by třeba poznali i lidi, kteří na Minecraftu vyrostli (což je asi druhá nejpodstatnější cílovka filmu), a ne jenom ta malá děcka, co ho sledují teď. Já z obou vybraných tvůrců třeba neznám ani jednoho a to jsem myslel, že mám docela přehled. :-?
Alesfiala

Nový příspěvek od Alesfiala »

Jak je ten SirYakari, tak by mě ze všeho nejvíc zajímala jedna věc: Má ještě malý indián jménem Yakari ještě v Česku stále malou šanci na úspěch? Oni jsou Yakari a Malý blesk nejvíce úspěšní právě v Německu, často si říkám, že tu jsem v Česku ten poslední, komu by jim na nich opravdu záleželo. A pokud by tu ještě někomu ucházel kontext, tak je to právě jméno Yakari, nebo jak a koho znají Yakariho v Česku.
Maximálně 3 příspěvky za týden a minimálně 1 příspěvek za měsíc abych nespamoval
Pokouším se posbírat hlasy dabérů typu různé hlasy stejný dabér
Aleš Fiala
Odpovědět

Zpět na „Dabované novinky - Kino“