Fantastická 4: První kroky - trailer

John B
Moderátor

Fantastická 4: První kroky - trailer

Nový příspěvek od John B »

Obrázek
Info: IMDB | ČSFD | KB | FANTASTICKÁ 4: PRVNÍ KROKY

TRAILER A: https://www.youtube.com/watch?v=LwKNjva5ufE
V českém znění: Zdeněk Hruška - Pedro Pascal (Reed Richards), Lucie Štěpánková - Vanessa Kirby (Sue Storm), Kryštof Rímský - Ebon Moss-Bachrach (Ben Grimm), Jan Šťastný (komentář) a další

Překlad: Vojtěch Kostiha
Produkce: Jan Jabůrek, Marek Hrazdil
Dialogy a režie: Vladimír Žďánský
Producent české verze: Disney Character Voices International, Inc.
Pro Walt Disney Pictures vyrobilo Studio Virtual® - 2025

TRAILER B: https://www.youtube.com/watch?v=5KAvwiesSv4
V českém znění: Zdeněk Hruška - Pedro Pascal (Reed Richards), Lucie Štěpánková - Vanessa Kirby (Sue Storm), Ondřej Rychlý - Joseph Quinn (Johnny Storm), Robert Jašków - Ebon Moss-Bachrach (Ben Grimm), Jan Vondráček - Mark Gatiss (Ted Gilbert), Eliška Nezvalová, Jan Šťastný (komentář) a další

Překlad: Vojtěch Kostiha
Produkce: Jan Jabůrek, Marek Hrazdil
Dialogy a režie: Vladimír Žďánský
Producent české verze: Disney Character Voices International, Inc.
Pro Walt Disney Pictures vyrobilo Studio Virtual® - 2025
Darth Vader

Re: Fantastická 4: První kroky - trailer

Nový příspěvek od Darth Vader »

Zdeněk Hruška :-: :-:
Ne každý nový dabing je špatný.
John B
Moderátor

Nový příspěvek od John B »

Nový trailer doplněn.
xXx Star

Nový příspěvek od xXx Star »

Proč obsadili Anetu Krejčíkovou a Jana Vondráčka, když už oba mají v MCU výrazné role. Přitom je spousta hlasů (např. Tereza Martinková, Marika Šoposká), které v MCU žádné postavy nemají.

Na Pedra Pascala bych raději slyšel Martina Trnavského, který byl na něm skvělý. A na Vanessu Kirby jsem si představoval někoho mladšího s atraktivnějším hlasem. Pokud ale zůstane Lucie Štěpánková, tak bych se rozhodně nezlobil a věřím, že bude fajn.
TOP DABÉŘI: Nina Horáková, Jan Šťastný, Sára Nygrýnová, Miloslav Mejzlík, Petr Lněnička, Bohumil Švarc ml., Jiří Plachý, Jiří Klem, Barbora Šedivá, Anežka Saicová, Robert Hájek, Kateřina Winterová, René Slováčková
DAN K.
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od DAN K. »

To ale není Aneta.
Pan X
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Pan X »

Já se naopak těším jestli vyjde Zdeněk Hruška. :-: To spojení s Pedrem Pascalem mi přijde skvělé a pan Hruška tam umí dát to skvělé charisma co ještě Pedra vylepšuje. ♥ Jsem velice zvědavý, kdo bude mluvit Galactuse. V případě postavy Teda Gilberta doufám, že obsazení pana Vondráčka bylo jenom pro trailer. Postav v MCU, už má hodně.
Kubajs86cz

Nový příspěvek od Kubajs86cz »

Ja si obecně myslím ze bude obsazen na roli Reeda pan Trnavský ačkoli bych si moc pral aby vysel pan Hruška.
xXx Star

Nový příspěvek od xXx Star »

Mně to spojení se Zdeňkem Hruškou nepřipadá zase tak skvělé. Když vyšel Mandalorian, na jehož hlas jsem si dost zvykl v originále, tak jsem si Zdeňka Hrušku nedokázal představit. Martin Trnavský je hlasově téměř totožný s Pedrem Pascalem a rád bych ho slyšel i zde.
TOP DABÉŘI: Nina Horáková, Jan Šťastný, Sára Nygrýnová, Miloslav Mejzlík, Petr Lněnička, Bohumil Švarc ml., Jiří Plachý, Jiří Klem, Barbora Šedivá, Anežka Saicová, Robert Hájek, Kateřina Winterová, René Slováčková
Odpovědět

Zpět na „Trailery“