Pasáž / The Electric State

Nové i ty starší

Moderátor: ReDabér

John B
Moderátor

Pasáž / The Electric State

Nový příspěvek od John B »

Obrázek
Info: IMDB | ČSFD | KB | TRAILERY

DABING: Netflix

V českém znění: Martin Sobotka - Chris Pratt (Keats), Anna Čtvrtníčková - Millie Bobby Brown (Michelle), Michal Holán - Anthony Mackie (Herman), Otakar Brousek ml. - Stanley Tucci (Ethan Skate), Zdeněk Mahdal - Woody Harrelson (pan Burák), Daniel Gabriel - Woody Norman (Christopher), Igor Bareš - Giancarlo Esposito (Colonel Bradbury / The Marshall), Kateřina Lojdová - Jenny Slate (Penny Palová), Libor Hruška - Jason Alexander (Ted / Wingman), Vilém Udatný - Ke Huy Quan (Dr. Amherst), Jan Šťastný - Alan Tudyk (Kid Cosmo), Bohdan Tůma - Brian Cox (Pop Fly), Martina Hudečková - Holly Hunter (Madeline Vanceová), Ivo Novák - Hank Azaria (Perplexo), Libor Terš - Colman Domingo (Wolfe), Michal Michálek - Michael Trucco (Ben Alcott), Šárka Vondrová - Marin Hinkle (slečna Sablinskyová), Pavel Vondrák - Jordan Black (Clem), Zuzana Skalická - Antoinette LaVecchia (Elena Skateová), Pavel Šrom - Joe Avena (Bill Clinton), Jitka Moučková - Necar Zadegan (Farah), Ernesto Čekan - Rahul Kohli (Miles Watlow), Pavel Tesař - Billy Gardell (popelnicový robot), Tomáš Juřička, Zdeněk Maryška, Jiří Ployhar, Radek Škvor, Milada Vaňkátová, Tereza Jirotková, Jan Köhler, Matěj Převrátil, Jiří Valšuba, Jan Škvor

Překlad: Petr Finkous
Produkce: Zdena Sirotková, Veronika Schneiderová, Kristina Jelínková
Zvuk: Jan Vaniš
Výsledný mix: Jiří Nižník
Dialogy a režie: Michal Michálek
Pro Netflix vyrobilo Studio Beep ve studiu babidabi - 2025
filip
Globální moderátor

Re: Pasáž / The Electric State

Nový příspěvek od filip »

V Babidabi zase chyba. Uvádějí Zdeňka Hrušku, ve skutečnosti je to Libor Hruška. Opraveno.
TOP HERCI: Filip Švarc, Ladislav Cigánek, René Slováčková, Anna Suchánková
TOP STUDIA: LS Productions, Studio Virtual, ČT, Petrásek, Barrandov
xXx Star

Re: Pasáž / The Electric State

Nový příspěvek od xXx Star »

Na to jak se mi film nelíbil, tam měl dost dobrý dabing. Obzvlášť když to režíroval Michal Michálek, který v poslední době dělal průměrné daingy, ve kterých byli pořád stejní dabéři. Jsem rád, že na Millie Bobby Brown byla dodržena Anna Mercedes Čtvrtníčková ze Stranger Things. Podle mě se na ni hodí víc než Anežka Saicová (tím nechci říct, že by byla špatná, naopak je také výborná) i než Sabina Rojková. S Romanem Říčařem na Chrisovi Prattovi nešlo moc počítat, protože ho dělal jen v Marvelovkách, nikde jinde a také moc nedabuje. Jen Igor Bareš na Giancarlovi Espositovi byl trochu nezvyk a navíc jeho hlas působil mladším dojmem. Ale jinak se mi dabing líbil.
TOP DABÉŘI: Nina Horáková, Anežka Saicová, Jan Šťastný, Petr Lněnička, Barbora Šedivá, René Slováčková, Miloslav Mejzlík, Jiří Plachý, Sára Nygrýnová, Kateřina Winterová, Jiří Klem, Bohumil Švarc ml., Terezie Taberyová, Robert Hájek
Odpovědět

Zpět na „Filmy“