Souboj Titánů / Clash of the Titans (2010)
Moderátor: ReDabér
- Markus
- Senior admin
- Kontaktovat uživatele:
Souboj Titánů / Clash of the Titans (2010)
Info: IMDb | ČSFD | FDb
Související film: Hněv Titánů
V českém znění: Martin Písařík - Sam Worthington (Perseus), Jitka Ježková - Gemma Arterton (Io), Jiří Schwarz - Mads Mikkelsen (Draco + titulky), Kateřina Velebová - Alexa Davalos (Andromeda), Bohdan Tůma - Jason Flemyng (Calibos / Acrisius), Jiří Dvořák - Ralph Fiennes (Hades), Pavel Soukup - Liam Neeson (Zeus), Vladimír Kudla - Pete Postlethwaite (Spyros), Miloš Vávra - Vincent Regan (Kepheus), Kateřina Seidlová - Polly Walker (Cassiopeia), Vilém Udatný - Ashraf Barhom (Ozal), Hana Krtičková - Elizabeth McGovern (Marmara), Jan Škvor - Nicholas Hoult (Eusebios), Jiří Čapka - Liam Cunningham (Solon), Matěj Hádek - Hans Matheson (Ixas), Ernesto Čekan - Alexander Siddig (Hermes), Michal Holán - Luke Treadaway (Prokopion), Aleš Procházka - Mouloud Achour (Kucuk), Jindřich Žampa - Otto Farrant (mladý Perseus), Petr Vágner, Eva Miláčková a další
Překlad: Zuzana Pelíšková
Zvuk: Miloš Vrána a Antonín Němec
Produkce: Leoš Lanči
Dialogy a režie: Martin Kot
Vyrobila: Tvůrčí skupina Josefa Petráska 2010
Re: Souboj Titánů / Clash of the Titans (2010)
Souhlasím, z mojí strany spokojenost:)
Jediné, co by mě teď dokázalo naštvat by bylo, kdyby Markus napsal: Dělal jsem si z vás srandu, nedabuje tu Martin Písařík, ale Tomáš Juřička.
tvé přání je mi rozkazem!oberon píše:Jediné, co by mě teď dokázalo naštvat by bylo, kdyby Markus napsal: Dělal jsem si z vás srandu, nedabuje tu Martin Písařík, ale Tomáš Juřička.
Džejňulka už kecá i do muzikálů? Na blogu ocima7.blogspot.com jsem jednou ze 7 autorů "fanouškovských recenzí" divadelních představení a občas tam propašuju i něco o dabingu .
Nestraš nebo až do 15.9. strachy neusnu.
Až na Dvořáka a Tůmu dobrý.
JEDINĚ BRNO!!!
TOP DABÉŘI:
Jiří Brož, Josef Větrovec, Ladislav Lakomý, Jiří Tomek, Luděk Munzar, Ladislav Županič, Jiří Holý, Josef Langmiler, Petr Haničinec, Karel Jánský, Zdeněk Junák, Alois Švehlík
Vypadá to zajímavě. Obzvlášť rád jsem za Dvořáka.
Tady by to mohlo mít jakýkoliv dabing, ale že ten film je neskutečně špatnej vtip, to nezakreje nic.... Ale docela bych se na to podíval, jestli v dabingu aspoň trochu neeliminujou ty tuny trapnejch keců co tam každá postava (hlavně Perseus by zasloužil nakopat do tlamy a Io by měla skončit napíchlá na háku jak Jánošík) ze sebe soukala tím nejtrapnějším způsobem jaký soudobé herectvo zná....
Oblíbení dabéři: Zdeněk Hruška, Vladimír Dlouhý, Libor Hruška, Jiří Schwarz, Filip Jančík, Karel Heřmánek, Václav Postránecký, Jiří Bartoška, Jan Kanyza
Oblíbené dabérky: Vilma Cibulková, Ilona Svobodová, Helena Friedrichová, Zlata Adamovská
Oblíbené dabérky: Vilma Cibulková, Ilona Svobodová, Helena Friedrichová, Zlata Adamovská
Nesmíš být tak agresivníIštván87 píše:Tady by to mohlo mít jakýkoliv dabing, ale že ten film je neskutečně špatnej vtip, to nezakreje nic.... Ale docela bych se na to podíval, jestli v dabingu aspoň trochu neeliminujou ty tuny trapnejch keců co tam každá postava (hlavně Perseus by zasloužil nakopat do tlamy a Io by měla skončit napíchlá na háku jak Jánošík) ze sebe soukala tím nejtrapnějším způsobem jaký soudobé herectvo zná....
JEDINĚ BRNO!!!
TOP DABÉŘI:
Jiří Brož, Josef Větrovec, Ladislav Lakomý, Jiří Tomek, Luděk Munzar, Ladislav Županič, Jiří Holý, Josef Langmiler, Petr Haničinec, Karel Jánský, Zdeněk Junák, Alois Švehlík