Transformers / Transformers

Nové i ty starší

Moderátor: ReDabér

oberon
Senior admin

Re: Transformers / Transformers

Nový příspěvek od oberon »

Tak akorát mě překvapilo, že už máme třetí možnost, nejdřív Kostka a Zážehnice, potom Krychle a Prajiskra a teď Kostka a Prajiskra.
Jack_6428

Nový příspěvek od Jack_6428 »

Dokoukáno a musím říct, že dabing Novy je o světelné roky lepší, než ten, co vyšel na DVD. Proto jsem si také DVD tehdy nekoupil. Měl jsem ho půjčené a ten dabing byl tragédie, až mě to štvalo. To, co vytvořila Nova, je úplně někde jinde a, až na pár drobností (Mahdal se sice snažil, ale není to ono + hruď by na konci zněla lépe, než prsa), nechá se na to v klidu koukat. :D

Jinak, Nova to opravdu vysílala v HD a řekl bych, že poměrně v kvalitním. Na Nově SD datový tok průměrně okolo 4.5 Mb/s, obraz kvalitově jako DVD. Na Nově HD datový tok průměrně 10 Mb/s, zvuk AC3 384 Kb/s 5.1, takže pohoda, rozdíl byl na pohled znát :-:
Sháním VHS nahrávky ze stanic SuperMax, Max1, HBO, CablePlus. Animované i hrané. Vyměním či odkoupím. Na formátu a kvalitě nezáleží.
oberon
Senior admin

Nový příspěvek od oberon »

Ve které části bylo co s hrudí?

+ Počet dabérů je oproti DVD astronomický, tohle je redabing snů, ta kombinace Kostka - Prajiskra byla taky dobrá.
FragMan

Nový příspěvek od FragMan »

Teď jsem to dokoukal a parádní dabing po všech stránkách... samozřejmě nic není dokonalé, ale oproti původnímu dabingu je to obrovský rozdíl. A překvapil mě počet dabérů 8-)
Wolverine

Nový příspěvek od Wolverine »

Souhlasím s Jackem a oberonem, na nově byl o hodně lepší dabing než na DVD.
Jack_6428

Na konci Optimus říkal, ať mu Sam vloží Kostku do prsou (asi 2x nebo 3x). Mně osobně to zní divně a myslím, že překlad "do hrudi" by byl lepší. Ale to je detail. ;)

A souhlasím, vedlejších dabérů tam bylo až až... :P
Sháním VHS nahrávky ze stanic SuperMax, Max1, HBO, CablePlus. Animované i hrané. Vyměním či odkoupím. Na formátu a kvalitě nezáleží.
Kubaz
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Kubaz »

Dabing super a Zdeněk Podhůrský byl IMHO největší zlo původního dabingu. Bohdan Tůma seděl skvěle a má oblíbená Dana Černá byla taky výborná. Překlad až na pár drobností (souhlas s hrudí) taky fajn. A otázka...postřehl někdo kdo mluvil Bumblebeeho Jazze a Starscreama? ;)
Dabing X Originál?...většinou jde jen o to, co vidíte dřív...
Jack_6428

Kdo je mluvil nevím, ale skoro mi to znělo jako původní dabéři z Transformers od DAVAY, takže spokojenost :mrgreen:
Manche

Nový příspěvek od Manche »

Rád se přidávám k ostatním pochvalným komentářům, tenhle novácký dabing je imho o hodně lepší než ten z DVD. :D Doufám, že bude někde k mání...
Manche

Nový příspěvek od Manche »

Kubaz píše:Dabing super a Zdeněk Podhůrský byl IMHO největší zlo původního dabingu. Bohdan Tůma seděl skvěle a má oblíbená Dana Černá byla taky výborná. Překlad až na pár drobností (souhlas s hrudí) taky fajn. A otázka...postřehl někdo kdo mluvil Bumblebeeho Jazze a Starscreama? ;)
Bumblebeeho Jazze daboval myslím Libor Terš... :-? a Starscreamer byl možná Ivan Jiřík.
Naposledy upravil(a) Manche dne 07 lis 2010 10:21, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět

Zpět na „Filmy“