Strážci Galaxie / Guardians of the Galaxy
Moderátor: ReDabér
-
Re: Strážci Galaxie / Guardians of the Galaxy
Jan Šťastný (jestli to teda byl on) z traileru byl jako Rocket dost dobrý, ale David Novotný bude určitě taky skvělý. A z vracejících se dabérů je vyloženě škoda jen Martina Zahálky, ale ty dvě postavy se snad v jednom filmu neobjeví... Jsem zvědavý na "Já jsem Groot" na sto způsobů.
Já jí právě bral v dabingu Doktora jako do počtu. Až na ČT z ní vymáčkli něco navíc, tak jsem si na ní zvyknul. Nemám s ní problém jako s Amy, ale přeci jen má hodně jemnej hlas, což zrovna Karen moc nemá. Navíc ta pravděpodobnost nebyla vysoká, protože nejspíš obsazení schvalovali v Hollywoodu.oberon píše:Přesně tenhle přístup "Lucie Štěpánková nepřichází v úvahu" sem předem čekal, zajímaly by mě reakce, kdyby Karen přece jen mluvila. Já viděl všechny díly Doctora s ní v originále i s dabingem a nikdy sem s tím neměl problém, dokonce sem tam slyšel i slušnou typovou podobu
Oblíbení dabéři: Zdeněk Hruška, Vladimír Dlouhý, Libor Hruška, Jiří Schwarz, Filip Jančík, Karel Heřmánek, Václav Postránecký, Jiří Bartoška, Jan Kanyza
Oblíbené dabérky: Vilma Cibulková, Ilona Svobodová, Helena Friedrichová, Zlata Adamovská
Oblíbené dabérky: Vilma Cibulková, Ilona Svobodová, Helena Friedrichová, Zlata Adamovská
Tak na to se fakt nedá nic napsat Dabingu Doctora bych mohl vytknout dost věcí, ale zrovna Lucie Štěpánková je IMHO jeden z největších kladů, neoposlouchaná (což je dneska zjevně IN), na rozdíl o některejch i starších dam umí něco zahrát (i u 6.série za horších podmínek mi přišla super) a sedí k chatakteru herečky. Jestli bych dabingu Doctora něco vytknul, tak Elišku Nezvalovou jako Claru, ale to už sem tak trochu OT, tak to nesmím přehánět...
Jestli by ale prošla přes ty "zkušené hodnotitele" v zahraničí, to bysme se stejně nikdy nedozvěděli, protože pan Žďánský má svůj osobitý styl, ve formě nalezení svého nového oblíbence, kterého následně obsazuje všude, kam jen může. Kdyby do Marvelu posílal na zhodnocení i ty, kteří herce už mluvili a ne jenom své osobní favority, tak by se nemohlo stát, že se v hlavních rolích filmů objeví ze 3/4 dabéři, které obsazuje jenom on ...
Jestli by ale prošla přes ty "zkušené hodnotitele" v zahraničí, to bysme se stejně nikdy nedozvěděli, protože pan Žďánský má svůj osobitý styl, ve formě nalezení svého nového oblíbence, kterého následně obsazuje všude, kam jen může. Kdyby do Marvelu posílal na zhodnocení i ty, kteří herce už mluvili a ne jenom své osobní favority, tak by se nemohlo stát, že se v hlavních rolích filmů objeví ze 3/4 dabéři, které obsazuje jenom on ...
Už jsme sice hodně off topic, ale stojím si za tím, že Lucie Štěpánková se na Karen Gillan hlasově nehodí ani co by se za nehet vešlo. Ale vím, že jsem jeden z mála, komu se dabing Doktora líbil až když se přešlo na ČT a jak Libor Bouček, tak třeba Lucie Štěpánková konečně začali hrát. Omlouvám se, že jsem projevil názor na dabing Doktora (kromě první a sedmé série mi přišel hrozný). Ale to sem nepatří. Já od té doby, co jsem zjistil, že tu Karen Gillan bude hrát záporačku, přemýšlel, jestli by to Lucie Štěpánková zvládla, ale pro mě má moc jemný hlas. Takový nevinný. Adéla Pristášová bude podle mě v pohodě. Já osobně se nějak nezastávám pana Žďánského, nejsem jeho fanoušek, ale jen mi přijde, že tu pořád děláte z komára velblouda. Podle trailerů mi přijde, že Drax toho namluví ještě míň než Groot, tak tam by snad problém s panem Zahálkou být nemusel. A ještě k Lucii Štěpánkové. Nemyslím, že třeba Ladislav Novák by jí obsadil. Ale když se podívám zpětně, tak podle trailerů to vypadá, že Karen moc času na plátně nestráví.
Naposledy upravil(a) Ištván87 dne 29 čer 2014 00:24, celkem upraveno 1 x.
Oblíbení dabéři: Zdeněk Hruška, Vladimír Dlouhý, Libor Hruška, Jiří Schwarz, Filip Jančík, Karel Heřmánek, Václav Postránecký, Jiří Bartoška, Jan Kanyza
oberon píše: Kdyby do Marvelu posílal na zhodnocení i ty, kteří herce už mluvili a ne jenom své osobní favority, tak by se nemohlo stát, že se v hlavních rolích filmů objeví ze 3/4 dabéři, které obsazuje jenom on ...
já mám neoposlouchané nové hlasy ráda, ale ne zas úplně na sílu ... experimenty jsou fajn, ale pokud co známej herec = novej hlas, divákovi může chvíli trvat ( i půlku filmu), než se odpoutá od zvyku a to je holt rušivej element
Petra Tišnovská, René Slováčková
Lukáš Hlavica, Pavel Dytrt, Radek Škvor, Filip Jančík
Lukáš Hlavica, Pavel Dytrt, Radek Škvor, Filip Jančík
To, že bude Nathan Fillion ve Strážcích Galaxie koluje internetem už několik týdnů. Jinak Mandarin by se měl vrátit, jelikož toho herce unesl z vězení (kde mimochodem sedí i Hammer z Iron Mana 2) klan pravého Mandarina, Bena K. na něco evidentně potřebují. Takže asi tak
Tvůrce velice amatérských titulků filmu Pán Času: Hledání Nekonečna
- Joe Black
- Kontaktovat uživatele:
Nevím, nesleduju příliš komiksové filmy typu Avengers atd., ale na tohle se těším. Rozhodně jsem rád, že uslyšíme zase méně časté dabéry (Říčař, Talacková, Pristášová, Bartuněk, Čermák) plus pár hvězd (hlavně Eliška Balzerová). Takže za mě se těším a uvidíme jak to bude nakonec znít...
Zrovna na Elišku Balzerovou se taky dost těším.
Tak se nám k Martinu Zahálkovi a Petru Lněničkovi přidala ještě Andrea Elsnerová a Pavel Tesař
Hrůza obsadit je do větších rolích, určitě by to šlo udělat tak, aby se hlavní dabéři neopakovali. To by Láďa Novák nedopustil.
TOP HERCI: Filip Švarc, Ladislav Cigánek, René Slováčková, Anna Suchánková
TOP STUDIA: LS Productions, Studio Virtual, ČT, Petrásek, Barrandov
TOP STUDIA: LS Productions, Studio Virtual, ČT, Petrásek, Barrandov