Ant-Man / Ant-Man

Nové i ty starší

Moderátor: ReDabér

filip
Globální moderátor

Re: Ant-Man

Nový příspěvek od filip »

Tak musíš zkusit dle mého názoru lepší Cinema City.
TOP HERCI: Filip Švarc, Ladislav Cigánek, René Slováčková, Anna Suchánková
TOP STUDIA: LS Productions, Studio Virtual, ČT, Petrásek, Barrandov
elbrambo2812

Nový příspěvek od elbrambo2812 »

Díky, ale napsal jsem jim a už to tam přidali :D
A jinak, Cinema City asi v Českých Budějovicích není ne? Jinam to mam daleko :D Ale díky!
Simca

Nový příspěvek od Simca »

Něco o dabingu: V kinech se bude převážně promítat dabingová verze. Ta byla promítaná i na novinářské projekci. Velmi mně potěšily zvolené hlasy. Když jsem ráno poslouchal dobré ráno na České televizi, říkal jsem si, že by se na Michela Douglase, který je po rakovině, jeho hlas se znatelně změnil, nevíce hodil Ladislav Frej. Přání bylo vyslyšeno. Když jde do kin film s novými herci, tak je možné i si vymyslet nový hlas. Tím byl Dalibor Gondík, který se přesně hodí pro dabing Paula Rudda. Mezi už zavedenými dabéry se objevila i Tereza Bebarová, která je už spjata s Evangeline Lilly. Dabingu bych nic nevyčetl. Snad možná v porovnání s originálem. Ale to si nechám až na čas před Vánoci.
cituji z moji recenze http://www.filmcz.info/filmove-recenze/2015/ant-man-90/
Michaela_
Admin

Nový příspěvek od Michaela_ »

u Evangeline Lilly se ještě o žádné spjatosti hovořit nedá ...
Petra Tišnovská, René Slováčková 8-)
Lukáš Hlavica, Pavel Dytrt, Radek Škvor, Filip Jančík, Jiří Dvořák :twisted:
Ištván87

Nový příspěvek od Ištván87 »

No, to je pro mě osobně skoro překvapující, protože já znám Evangeline Lily prakticky hlavně ze Ztracených, a to z nováckého vysílání. Takže jsem docela koukal, kolik lidí to zná s dabingem AXN. Ale u mě je to prakticky spjatá dabérka - přeci jen, víc lidí zná Ztracené z TV Nova a třeba Hobit je chujovina, takže se nepočítá. :D
Oblíbení dabéři: Zdeněk Hruška, Vladimír Dlouhý, Libor Hruška, Jiří Schwarz, Filip Jančík, Karel Heřmánek, Václav Postránecký, Jiří Bartoška, Jan Kanyza

Oblíbené dabérky: Vilma Cibulková, Ilona Svobodová, Helena Friedrichová, Zlata Adamovská
takezo
Poznámka: Youtube: *takezo*

Nový příspěvek od takezo »

Ištván: Souhlas Tereza se na ní hodí nejvíc. A koukám, že jsem toho Gondíka uhádnul :o
Neznámí dabéři - Prosím o pomoc s identifikací
Obrázek
Top: Jiří Schwarz,Filip Švarc,Saša Rašilov,Filip Blažek,Vojtěch Rohlíček,Eliška Balzerová
Michaela_
Admin

Nový příspěvek od Michaela_ »

takezo píše:Souhlas Tereza se na ní hodí nejvíc.
a co rozhoduje o tom, kdo se na koho hodí nejvíce ? bych to poupravila, líbí se ti na ní nejvíce Tereza, protože jsi na ní zvyklý, jako mně k Evangeline nejvíce sedí Jitka Moučková. protože jsem na ní zvyklá, ale to je osobní preference nevypovídající o vhodnosti dabéra k herci :-)
Petra Tišnovská, René Slováčková 8-)
Lukáš Hlavica, Pavel Dytrt, Radek Škvor, Filip Jančík, Jiří Dvořák :twisted:
oberon
Senior admin

Nový příspěvek od oberon »

Z obsazení mam dost smíšené pocity. Na jednu stranu jsem rád za T.Bebarovou a několik dalších, včetně L.Freje, jehož obsazení mě nakonec příjemně překvapilo, když jsem se zamyslel, tak je v některých polohách lehounce podobný panu Štěpničkovi a hlavně mi připadá fyzicky dost podobný Douglasovo stylizaci v tomhle filmu. Mezi klady samozřejmě řadím i návrat starých postav, ale to je IMHO tak nějak podmínka toho, aby se dabing filmové série dělal skutečně kvalitně, což by údajně měl být důvod, proč Virtual tyhle filmy převzal - aby se to dělalo kvalitnějš (ovšem Avengers 2 v tomhle ohledu docela slušně selhali). Na druhou stranu mi dost vadí J.Vondráček a T.Racek, oba dva mají v universu postavy, které se ještě nejspíš vrátí a myslím, že se z těch 180 herců, které má Virtual navíc, dali vybrat i lidé, kteří ještě nikoho nemluvili. Původně se mi moc nepozdával ani O.Brousek, ale je pravda, že Erskine už je alespoň jistojistě mrtvý, byl mluvený s přízvukem a navíc mi pan Brousek k tomuhle herci celkem pasuje. Moc se mi opět nelíbí ani T.Bartůněk a P.Gelnar na štěcích, tohle jsou věci, které by se při dostupných zdrojích stávat nemusely a je to škoda. Největším zklamáním je pro mě ovšem hlavní role, D.Gondík mě jako dabér velkých rolí nikdy nepřesvědčil a obzvlášť v případě postav, které mají být svým způsobem i vtipné, jsou slabší herci vždycky zlo, viz. R.Říčař ve Strážcích Galaxie...

Michaela: Já myslím, že u T.Bebarové se dá mluvit o slušné spjatosti, jelikož jí mluvila v její doposud nejznámější roli a to hned několik sérií. Stejně tak považuju za spjatou i J.Moučkovou a je jasné, že pro každého je lepší ten, na koho je víc navyklý, ale jenom proto se tu přece nemusíme dohadovat a slovíčkařit :) ...
elbrambo2812

Nový příspěvek od elbrambo2812 »

V dabingu souhlasim s oberonem.

Simca : Ve clanku mas jednu chybu. Vsem se to plete a i Marvel to porad menil, ale pravda je, ze Ant-Man uzavira 2.fazy, takze je posledni film 2. a ne 1. film 3.faze!
Ištván87

Nový příspěvek od Ištván87 »

Já myslel, že fáze vždycky ukončuje týmovka, čili v tomhle případě Avengers 2. Jinak se už těším, až bude mít Virtual za sebou aspoň pět šest filmů a lidi přestanou místo toho, jestli je dabing opravdu dobrý, pořád jenom vytahovat, že dabér, co mluvil vedlejší postavu už dřív, tak dabuje jinou (teď ani tak nemluvím o Tomáši Rackovi, jako spíš o Petru Gelnarovi. Přeci jen, to že ve starých Mayovkách nebo v sérii o Cruchotovi vedlejší postavy mluvil pokaždý někdo jinej, nebo že pan Větrovec daboval různé záporáky, to nikdo neřeší, stejně to byly lepší dabingy, než 70% dnešní dabingové tvorby. Ani nevím proč mi to nikdy nějak nevadilo. Kdyby byla takhle rozjetá série Expendables a nějakém dílu najednou Stallona daboval Radek Hoppe, tak se samozřejmě naštvu, ale k tak velkým zvěrstvům zatím v dabingu Avengerovské série nedošlo. Zatím nejhůř lidi přijímali, když Iron Mana daboval Radovan Vaculík, a pak, když ho dabovat přestal. :-D
Oblíbení dabéři: Zdeněk Hruška, Vladimír Dlouhý, Libor Hruška, Jiří Schwarz, Filip Jančík, Karel Heřmánek, Václav Postránecký, Jiří Bartoška, Jan Kanyza

Oblíbené dabérky: Vilma Cibulková, Ilona Svobodová, Helena Friedrichová, Zlata Adamovská
Odpovědět

Zpět na „Filmy“