Rupert Grint
Moderátor: ReDabér
Re: Rupert Grint
Radek Škvor též ve filmu Prďoši
TOP: O. Brous., F. F., V. Bedr., P. Han., B. Rös., J. Zavř., J. Schán., V. Brab., S. Fiš., P. Pel., V. Post., P. Ol., J. Plachý, B. Šv., V. a M. Dlouhý, L. Mrk., J. Schw., L. Hruš., J. Med., A. Pyš., J. Šť., J. Prag., H. Fried., S. Post., T. Med., K. Špr.
Jan Škvor (Cherrybomb)
Tyto mladě hlasy bohužel nepoznám , proto jsem před několika dny doplnil pouze český hlas Jamese Nesbitta. Jde samozřejmě opět o dabing Cinemaxu.James55 píše:Jan Škvor (Cherrybomb)
Proto tady přece jsou ukázky dabérů. A všichni tři dabéři hlavních rolí ve filmu je tu mají.Sen píše:Tyto mladě hlasy bohužel nepoznám , proto jsem před několika dny doplnil pouze český hlas Jamese Nesbitta. Jde samozřejmě opět o dabing Cinemaxu.
To je pravda, mohl jsem je zkusit, ale nejsem si jist, zda by mi pomohly. Problém je v tom, že mi obecně hlasy generace Jana Škvora přijdou všechny stejné (nebo přinejmenším velmi podobné), ačkoliv jsem je už slyšel v řadě dabingů .
mám to podobně. Myslím, že je to přirozené. Moji rodiče třeba nepoznají Danu Černou nebo Martina Sobotku, ale za to třeba Brouska st., Klapku, Balzerovou (nejsou to moc dobré příklady) - prostě starší generaci. Já už se zase ztrácím v Ivaně Korolové (i když tu už možná poznám), Davidu Štěpánovi a spol.Sen píše:To je pravda, mohl jsem je zkusit, ale nejsem si jist, zda by mi pomohly. Problém je v tom, že mi obecně hlasy generace Jana Škvora přijdou všechny stejné (nebo přinejmenším velmi podobné), ačkoliv jsem je už slyšel v řadě dabingů .
Džejňulka už kecá i do muzikálů? Na blogu ocima7.blogspot.com jsem jednou ze 7 autorů "fanouškovských recenzí" divadelních představení a občas tam propašuju i něco o dabingu .
- Fifa.21
- Poznámka: Filip.Danilov@email.cz
Radek Škvor (CBGB: Kolébka punku)
- markt12
- Poznámka: Uživatel byl zabanován z důvodu: Smazání všech profilů filmů, seriálů a herců, zdiskreditování databázní hodnoty Dabingfora a sabotování práce ostatních lidí, kteří profily doplňují.
Gustav Bubník - ("Top Gear" - 3 / 2011)
- ReDabér
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jiné:
Radek Škvor (Harry Potter a Kámen mudrců) [upoutávka]
Radek Škvor (Harry Potter a Kámen mudrců) [upoutávka]