Záchranáři L. A. / 9-1-1
Moderátor: Michaela_
Re: Záchranáři L. A. / 9-1-1
Aha, mě to právě trochu překvapilo, neboť právě od MM jsem několik takových úletů slyšel (ještě si vybavuji třeba Krutý sever s Petrem Gelnarem dabujícím o 15 let staršího Gary Lewise v roli drsného kapitána).
Je to Martina Šťastná a rozhodně ne Regina Řandová

Nej dabéři: Filip Jančík, Filip Švarc, Ivo Novák, Jan Šťastný, Marek Holý, Michal Jagelka, Zdeněk Hruška
Nej dabérky: Irena Hrubá, Jitka Ježková, Kateřina Lojdová, Tereza Bebarová, Vladimíra Včelná, Zuzana Skalická
Nej dabérky: Irena Hrubá, Jitka Ježková, Kateřina Lojdová, Tereza Bebarová, Vladimíra Včelná, Zuzana Skalická
Martina Šťastná to je pouze v epizodě 1x05, ale v dalších to rozhodně je Regina Řandová.Mark LS píše:Je to Martina Šťastná a rozhodně ne Regina Řandovábloom píše: Regina Řandová - Tracie Thoms (Karen Wilsonová)![]()

Petr Gelnar se ve Famílii na PK vůbec nehodilMark LS píše:Petr Gelnar se ve Famílii na PK dost hodil a určitě by se hodil i tady a to mnohem víc než Martin Preiss, tohle spojení se hodně nepovedlo.

Tak můžeš začít.Mark LS píše:A určitě by se hodilo doplňovat i tu hromadu dalších vedlejších postav...
A když to teda víš, tak proč Martina Šťastná v profilu pořád chybí?
A převracením mého příspěvku chceš docílit čeho?
Pravdou samozřejmě je, že se Petr Gelnar ve Famílii na PK dost hodil a zaslouží si
A ono by se celkem čekalo, že když jsi majitelem profilu, tak, že si budeš aspoň některé vedlejší postavy doplňovat sám, ale díky za opětovné vyvedení z omylu. 

Nej dabéři: Filip Jančík, Filip Švarc, Ivo Novák, Jan Šťastný, Marek Holý, Michal Jagelka, Zdeněk Hruška
Dabovaný seriál jsem měl možnost vidět už před nějakým časem a kdo přesně daboval jakou vedlejší roli si nepamatuji. Takže jestli chceš doplňovat, jak říkám, můžeš začít.Mark LS píše:A ono by se celkem čekalo, že když jsi majitelem profilu, tak, že si budeš aspoň některé vedlejší postavy doplňovat sám, ale díky za opětovné vyvedení z omylu.
- Grizzli5690
- Moderátor
To jsem zvědav, až si to poslechnu, za mně to vypadá docela dobře, na Primě se mi hodně líbil Martin Preiss, tak jsem zvědavý na pana Kavana.
Oblíbení dabéři: Josef Pejchal, Saša Rašilov, Martin Písařík, Anna Theimerová, Jitka Moučková, René Slováčková
Oblíbené studia: S Pro Alfa, lyuno, LS Production, Pro-Time
- Grizzli5690
- Moderátor
Škoda, že Disney+ nenadaboval i 1. serii, ať je ten dabing jednotný. Jinak vůbec seriál nezní zle.
Oblíbení dabéři: Josef Pejchal, Saša Rašilov, Martin Písařík, Anna Theimerová, Jitka Moučková, René Slováčková
Jsem blbý já, nebo co se to sakra děje? Býval bych přísahal, že na Disney+ byl celý seriál s dabingem, přičemž 1. série byla s dabingem Primy, zbytek s tím zde uvedeným od SDI. Zdálo se mi to, nebo už Disney+ dabingy i odstraňuje, přesto, že byly vyrobeny pro ně?
- Grizzli5690
- Moderátor
Určitě se dabovala pro Disney+ i 2-4. Řada? Rok je tam 5. Řada, ale ostatní řady přidány nebyli.
Bohužel já si tam pouštěl jen 5. řadu, každopádně Peno naznačuje, že tam dabing byl a předpokládám, že klmdfkj přidal informace právě odtam

http://nalovustatistik.cz/ - Statistiky soutěžního pořadu Na lovu
https://dabdb.cz/ - Nová databáze českého dabingu
https://dabdb.cz/ - Nová databáze českého dabingu