Tequila Sunrise / Tequila koktejl / Tequila Sunrise
Moderátor: ReDabér
Re: Tequila Sunrise
Je to napsaný o dva příspěvky výš. To je jediný můj zdroj. 

-
- Kontaktovat uživatele:
Pokud ten film vyšel na VHS pouze s titulkami, tak se omlouvám. Kdysi jsem ten film viděl s českým dabingem, ale tzv. voice-overem. A pokud vím, tak na počátku 90.-tých let takhle vyšlo na VHS hodně filmů. Dokonce i u Warnerů mám ten pocit.
Newmy píše:Není. Jak už psal Videofil, film vyšel na VHS v listopadu 91, warnerovský seznam uvádí název Tequila Sunrise (Tequilový úsvit), upřesnit to asi může jen nějaký majitel oné VHS. Vzhledem k ostatním názvům v tom seznamu např. Sudden Impact (Zabijte Calahana!), odhaduji, že název byl ponechán jako Tequila SunriseBobSilas píše:Ale to nemění nic na faktu, že první český název jest: Tequila koktejl
newmy a videofil mají pravdu. objevil jsem překrývačku pod názvem tequila sunrise. bohužel nemám závěrečné titulky, tak časem sem nahodím ukázku k doplnění alespoň některých hlasůvideofil píše:Pokud ten film vyšel na VHS pouze s titulkami, tak se omlouvám. Kdysi jsem ten film viděl s českým dabingem, ale tzv. voice-overem. A pokud vím, tak na počátku 90.-tých let takhle vyšlo na VHS hodně filmů. Dokonce i u Warnerů mám ten pocit.
Re: Tequila Sunrise / Tequila koktejl / Tequila Sunrise
Pavel Trávníček - Mel Gibson (Dale McKussic)
Jan Přeučil - Kurt Russell (Nicholas Frescia)
Antonín Navrátil
Jiří Pomeje - J.T. Walsh (Hal Maguire)
Jan Přeučil - Kurt Russell (Nicholas Frescia)
Antonín Navrátil
Jiří Pomeje - J.T. Walsh (Hal Maguire)
- DJRoccoiNc
- Kontaktovat uživatele:
Na Dajto s 2. dabingom.
15. července, ě1:50 ČT 2 tequilový koktejl, takže uslyšíme dabing č. 2, tedy dabing Čt předpokládám.