2010 - Divácká cena Dabingfora - Finální hlasování
- Joe Black
- Kontaktovat uživatele:
Re: Divácká cena Dabingfora - Finále
Zajímalo by mě, jestli by se třeba nějak přihlíželo k oběma nominovaným ženám, kdyby byla jakási plichta mezi Avatarem a čímkoli jiným a pod...
Ale těší mě dosavadní počet hlasujících...

Nešlo by aspoň průběžně zveřejnovat celkový počet hlasujících?Joe Black píše: Ale těší mě dosavadní počet hlasujících...

http://nalovustatistik.cz/ - Statistiky soutěžního pořadu Na lovu
https://dabdb.cz/ - Nová databáze českého dabingu
https://dabdb.cz/ - Nová databáze českého dabingu
- Joe Black
- Kontaktovat uživatele:
Myslím si, že toto číslo žádným tajemstvím není: 66 (5.4.2010 16:18).
týýjo to je fakt docela dost, na to, kolik lidí hlasuje normálně v anketách.Joe Black píše:Myslím si, že toto číslo žádným tajemstvím není: 66 (5.4.2010 16:18).
Džejňulka už kecá i do muzikálů? Na blogu ocima7.blogspot.com jsem jednou ze 7 autorů "fanouškovských recenzí" divadelních představení a občas tam propašuju i něco o dabingu
.

- Joe Black
- Kontaktovat uživatele:
A doufejme, že to není číslo konečné... Já osobně bych si přál alespoň stovku...Džejňulka píše:týýjo to je fakt docela dost, na to, kolik lidí hlasuje normálně v anketách.Joe Black píše:Myslím si, že toto číslo žádným tajemstvím není: 66 (5.4.2010 16:18).

Hmm... Přestože jsem na tomhle fóru úplně novej, dovolím si oponovat. Viděl jsem taky jenom Avatar, takže se zdržuju hlasování. Jde přece o dabing, ne? A protože jsem s českým dabingem z předloženého výběru nic jiného neviděl, nemůžu tušit, jestli je nějakej jinej dabing lepší. Ten v Avataru špatnej nebyl, ale nehodnotíme přece podle kvality filmu jako takového, ani nesrovnáváme s něčím, co nebylo nominované, ne?Budy píše:Jelikož jsem viděl taky jen Avatar, tak jsem hlasoval pro něj.

Tak já jsem teda trubka a nepochopila jsem systém nominací
Schválně jsem psala jiný věci, než který už padly a ono se to přitom sčítalo... Hlasování se taky nezúčastním, viděla jsem jenom Avatar a Star Trek.

- chovanecm
- Senior admin
- Poznámka: Máš zkušenosti s SSH, MySQL, případně PHP? Chceš pomoci fóru dál fungovat? Napiš. Já již na fóru nepůsobím. Pouze v urgentních případech, děkuji za pochopení.
No jo, ale bylo to tam...
Markus píše:Je potřeba, aby se nominace často opakovaly a tím se lépe našli vítězové.
- Joe Black
- Kontaktovat uživatele:
Nevímn, jestli tov někoho zajímá, ale počet hlasujících přesáhl první stovku! A to zbývá ještě tolik času... 

mě to zajímá, ale asi do června navydržím a umřu zvědavostí, kdo nakonec vyhraje.Joe Black píše:Nevímn, jestli tov někoho zajímá, ale počet hlasujících přesáhl první stovku! A to zbývá ještě tolik času...
Džejňulka už kecá i do muzikálů? Na blogu ocima7.blogspot.com jsem jednou ze 7 autorů "fanouškovských recenzí" divadelních představení a občas tam propašuju i něco o dabingu
.