Princ z Persie: Písky času / Prince of Persia: The Sands...
Moderátor: ReDabér
Re: Princ z Persie: Písky času / Prince of Persia: The Sands...
Tak opožděně píšu svůj názor. Duo Jančík+Vondráčková je skvělé, tady si dokonce troufám tvrdit, že volba Jančíka je lepší než kdyby to mluvil Rašilov, jelikož se Jančík celkově víc hodí do doby, ve které se film odehrává a celkově ani nevím, jestli by vůbec Rašilov přijal nabídku (jestli se ho samozřejmě stejně neptali). Molina je tak oblečenej a ukecanej, že mi Terš vůbec nevadil, ani sem v první chvíli nepoznal, že ho hraje Molina. Za mě tedy naprostá spokojenost .
Jaks to myslel, to je veta jak od Mirky Spacilovy, jak se muze daber vic hodit do nejaky doby ?:Doberon píše: tady si dokonce troufám tvrdit, že volba Jančíka je lepší než kdyby to mluvil Rašilov, jelikož se Jančík celkově víc hodí do doby, ve které se film odehrává.
- Joe Black
- Kontaktovat uživatele:
Co Ti na tom přijde divného? Mě to tvrzení přijde zcela normální. Nevím, co je na tom nepochopitelného...DAN K. píše:Jaks to myslel, to je veta jak od Mirky Spacilovy, jak se muze daber vic hodit do nejaky doby ?:Doberon píše: tady si dokonce troufám tvrdit, že volba Jančíka je lepší než kdyby to mluvil Rašilov, jelikož se Jančík celkově víc hodí do doby, ve které se film odehrává.
Mě by teda taky zajímalo, jak se to pozná
Já neřek, že sem to poznal nebo co, já tím myslel, že po filmu mám prostě takovej pocit, nedokážu říct proč.
Ludvík Král Reece Ritchie (Bis)
TOP HERCI: Filip Švarc, Ladislav Cigánek, René Slováčková, Anna Suchánková
TOP STUDIA: LS Productions, Studio Virtual, ČT, Petrásek, Barrandov
TOP STUDIA: LS Productions, Studio Virtual, ČT, Petrásek, Barrandov
A Bohdan Tůma tady samozřejmě dabuje taky.
Oblíbení dabéři: Zdeněk Hruška, Vladimír Dlouhý, Libor Hruška, Jiří Schwarz, Filip Jančík, Karel Heřmánek, Václav Postránecký, Jiří Bartoška, Jan Kanyza
Oblíbené dabérky: Vilma Cibulková, Ilona Svobodová, Helena Friedrichová, Zlata Adamovská
Oblíbené dabérky: Vilma Cibulková, Ilona Svobodová, Helena Friedrichová, Zlata Adamovská
Mě se v tomhle filmu nejvíc líbil pan Terš na Molinovi, někdy mě ta jeho ukecanost trochu vadí, ale k podobnýmu charakteru sedí dost a pro mě to byla jednoznačně nejoblíbenější postava z celého snímku, i díky podání pana Terše.
Jinak co se týče zbytku týče, tak taky spokojenost, ústřední duo bylo obsazeno výborně a pan Čapka se mi na záporákovi Kingsleym taky moc líbil.
Plus, jak už tu bylo nakousnuto:
Bohdan Tůma - Steve Toussaint (Saso)
Jinak co se týče zbytku týče, tak taky spokojenost, ústřední duo bylo obsazeno výborně a pan Čapka se mi na záporákovi Kingsleym taky moc líbil.
Plus, jak už tu bylo nakousnuto:
Bohdan Tůma - Steve Toussaint (Saso)
film jsem viděl včera když šel na Primě a bylo to povedene
Libil se mi Filip Jančík, ktery se mi na postavu hodil a Lucie Vondráčková ktera byla taky skvěla, jen škoda že herečku nedabuje častěji a Jiří Čapka byl skvěly, často ho neslycham slyšel jsem ho jen v roli Inspektora Jappa měl by herce dabovat častěji
a Libor Terš mi nevadil, Molinu sem ani nepoznal
celkem povedeny dabing
Libil se mi Filip Jančík, ktery se mi na postavu hodil a Lucie Vondráčková ktera byla taky skvěla, jen škoda že herečku nedabuje častěji a Jiří Čapka byl skvěly, často ho neslycham slyšel jsem ho jen v roli Inspektora Jappa měl by herce dabovat častěji
a Libor Terš mi nevadil, Molinu sem ani nepoznal
celkem povedeny dabing