Moderátor: ReDabér
Sice je to už trochu starší diskuze a navíc mimo téma, ale přesto přispěju se svou troškou do mlýna. Pokud mě paměť nešálí, tak George Lucas hodněkrát řekl, že Star Wars jsou velkolepý film pro velké plátno ("Star Wars is a big movie for big screen"). Proto bych čekal (a dle mého stejně tak většina diváků, kteří viděli v kině Star Wars filmy), že když už něco půjde pod nálepkou Star Wars, bude to něco velkolepého. Klonové války ovšem ve srovnání s filmy staré a nové trilogie působí jak dějem, tak zpracováním jako chudý příbuzný. Já osobně, jakkoli jsem Klonovým válkám před nedávnou dobou taky přišel na chuť (ještě před pár lety mi ta laciná 3D grafika přišla otřesná), přemýšlím, jestli bych vůbec chtěl vidět tento film na velkém plátně, protože to akorát zdůrazní nedokonalosti použité 3D grafiky. Ale chápu, že většina fanoušků Star Wars viděla tento film na velkém plátně asi ráda. Možná se při propagaci málo zdůrazňovalo, že je to opravdu nenáročná rodinná zábava, a ne velkolepý film.Markus píše:Já pořád musím přemýšlet, co všichni od ANIMOVANÝCH Klonových válek očekávali, že jich je teď tolik zklamaných. Já čekal rodinnou jednodušší zábavu ze světa Star Wars a to film i seriál myslím splňují. U filmu jsem se bavil náramně, Ahsoka je sympatická, akce každou chvíli, prostě Klonové války.Kubaz píše:Bohužel spíš kvalita samotného filmu to trošku kazí.Pamatuju si recenzi tohoto filmu z Filmpubu, se kterou musím naprosto souhlasit, kde se psalo, že pro velké fandy SW, kteří přistoupí na to, že je to "jen" úvodní film k animovanému televiznímu seriálu, se budou velice bavit. Ti ostatní budou trpět. A asi měl pravdu.
Já už se nemůžu dočkat června a dalších dílů na DVD. Snad bude dabing stejně povedený, jako tenhle...