American Horror Story / American Horror Story
Moderátor: Michaela_
Re: American Horror Story
na mě je ten seriál moc strašidelnej, ale pokud dabuje hezouna Vaculík , tak to běžím zapnout televizi
aha, tak já větu " ty seš ale pták", nepoužívám v tom kontextu, který uvádíš v tom tvém to vyzní fakt divně, pro mě to úplne mění význam ...
aha, tak já větu " ty seš ale pták", nepoužívám v tom kontextu, který uvádíš v tom tvém to vyzní fakt divně, pro mě to úplne mění význam ...
Petra Tišnovská, René Slováčková
Lukáš Hlavica, Pavel Dytrt, Radek Škvor, Filip Jančík
- Joe Black
- Kontaktovat uživatele:
No říkala to nadržená Jenna Dewan Tatum Adamovi Levineovi (zpěvák z Maroon 5).
- Joe Black
- Kontaktovat uživatele:
Jak je lepší to psát do profilů herců? "American Horror Story" nebo "American Horror Story: Asylum"? Já bych volil asi druhej způsob...
EDIT: Nebo by to šlo jako "American Horror Story" [2.série - "Asylum"] Ale to už je moc komplikovaný... Myslím, že Spartaka jsme psali taky s různými názvy.
EDIT: Nebo by to šlo jako "American Horror Story" [2.série - "Asylum"] Ale to už je moc komplikovaný... Myslím, že Spartaka jsme psali taky s různými názvy.
na 2.sérii jsem se dívat nechtěla ( nemám psychárny ráda), ale musím kvůli Elišce, ona v té roli je naprosto úchvatná, původně jsem si přála Miluši Šplechtovou, ale jsem za EB ráda, je fenomenální a nevím, kdo je lepší, jestli Jessica Lange nebo E.Balzerová, každopádně kombinace funguje
pokud se to bude zapisovat tak, jak je to ted zapsané v profilu Elišky Balzerová, tak to bude vypadat, že ji dabovala ve 2 různých seriálech, zde se ale jedná o 1 sériál o více sériích...v profilů herců také nepíšeme př. Slováčková ("Kriminálka" - 1.série, "Kriminálka" - 2.série, "Kriminálka" - 3.série), na IMDB je to vedeno jako 1 sérial, tak se tím jako vždy prosím řidme... proč to tak rozepisuete u Spartaka teda nechápu... Síla lásky se taky zapisuje jako 1 seriál a ne 9 ...
pokud se to bude zapisovat tak, jak je to ted zapsané v profilu Elišky Balzerová, tak to bude vypadat, že ji dabovala ve 2 různých seriálech, zde se ale jedná o 1 sériál o více sériích...v profilů herců také nepíšeme př. Slováčková ("Kriminálka" - 1.série, "Kriminálka" - 2.série, "Kriminálka" - 3.série), na IMDB je to vedeno jako 1 sérial, tak se tím jako vždy prosím řidme... proč to tak rozepisuete u Spartaka teda nechápu... Síla lásky se taky zapisuje jako 1 seriál a ne 9 ...
- Joe Black
- Kontaktovat uživatele:
Já už teda profily dabérů nemám, ale tam se to rozepisovalo vždy kvůli rokům jestli se nepletu. Ve stejném roce se tam nechalo třeba "1. - 9. série" atd. V profilech herců nevím jak to řešit, asi vše jen jako AHS, ale nějak by se to tam dalo zakomponovat, ale nenapadá mě jak.
Frances Conroy v 2. serii nedabuje Marcela Nohýnková ale ma malou roli v jednom díle tak to nevadí
- Joe Black
- Kontaktovat uživatele:
A kdo to byl? Zněla mi trošku jako Kateřina Seidlová, ale 100% jistej si nejsem...
byla to Jarmila Švehlová, mohla být tedy dabérka zachována, jelikož se herečka vyskytuje i v dalších dílech, navíc paní Švehlová má celkem mladý hlas a Frances vypadá naopak dost staře
Doufám že ve třetí serii se vrátí páč tam má větší roli i když v originále nasadila takový sýpavý hlas
- Joe Black
- Kontaktovat uživatele:
No mě se na ní vůbec nehodila, souhlasím, že zněla moc mladě. Ve třetí sérii to snad bude zase M. Nohýnková, ta byla skvělá.