Jak jsem poznal vaši matku / How I Met Your Mother
Moderátor: Michaela_
Re: Jak jsem poznal vaši matku / How I Met Your Mother
Mám za to, že je Chudobová mladší, ale nikde na netu nemůžu najít rok narození. Nicméně, zatímco Špráchalová už má pro mě dneska hlas pro "maminky", tak Chudobovou vnímám jako mladší. A co jsem zatím viděla, k Robin sedne. Jsem zvědavá na její opilou Robin
Naposledy upravil(a) draky dne 01 zář 2009 12:53, celkem upraveno 1 x.
Já taky myslím, že Kamila Špráchalová už dneska nezní moc mladě na takovouhle roli, Chodobová se mi líbí, tak snad se s tím nějak popasuje.
Já viděla v originále 3 epizody Himym a už do toho kecám
Já viděla v originále 3 epizody Himym a už do toho kecám
Džejňulka už kecá i do muzikálů? Na blogu ocima7.blogspot.com jsem jednou ze 7 autorů "fanouškovských recenzí" divadelních představení a občas tam propašuju i něco o dabingu .
Jak se znám, tak určitě ten první díl propásnu, chtělo by to upoutávky i na Primě i na Coolu a co nejvíc jinak to prošvihnu, Griffinovi jsem stihla jen omylem
Džejňulka už kecá i do muzikálů? Na blogu ocima7.blogspot.com jsem jednou ze 7 autorů "fanouškovských recenzí" divadelních představení a občas tam propašuju i něco o dabingu .
upoutavku by to chtelo, ale jestli to budou vysilat treba pristi rok v lednu nebo na jare, tak se upoutavky dockame az koncem prosince, nebo zacatkem ledna nebo pozdej podle toho kdy to budou vysilat...
HIMYM je už svým způsobem legenda, pro toho, kdo viděl je každá volba špatná...
tak podle tohoto článku: http://kultura.idnes.cz/cool-vytahuje-d ... lmvideo_tt
by to melo byvat od listopadu kazde pondeli vecer na COOlu
by to melo byvat od listopadu kazde pondeli vecer na COOlu
Výborně! Moc se těším, především jsem zvědavý na výkon Michala Novotného a na to, jak si David Novotný poradí s Barneym
Bude to byvat od 26. listopadu kazde pondeli az ctvrtek 21:35, tzn. ze to budou vysilat misto earla
- Joe Black
- Kontaktovat uživatele:
Než to dovysílají, určitě budou i další série. Tedy doufám.camper píše:Podle popisu na webu primi cool maji v planu vysilat jen dve serie . Ale zas nadruhou stranu to uz konecne nekdo bude vysilat
- Fifa.21
- Poznámka: Filip.Danilov@email.cz
Je víc serií si myslim, protože na webu primy cool píšou od 26.listopadu pondělí - čtvrtek