Dabing ma zaujima, tak nechapem preco by som chodil na nejake warforum.Brocc píše:mno docela jsi mě tím tvým tvrzením, že mi vadí Slováci urazil... upřímně mě tahle debata nebaví a popravdě mě začíná štvát... skoč si na warforum a uvidíme, kolik tam stihneš napsat takových postů, ve kterých budeš osočovat realizační tým a zpochybňovat pravidla a zásady... nikdo ti ničím nevyhrožuje, je na každým, jak se tu projevuje... toto fórum bylo založeno za nějakým účelem a nějak funguje a nemůžeš čekat, že přijdeš a všichni si tu sednem na zadek a začneme to překopávat...
samozřejmě ti český dabing může být ukradenej, ale to je samo jen tvůj problém... vůbec nechápu, proč tohle předhazuješ, nikdo ti nenařídil sem něco dávat, to jsi se rozhodl ty... takže tohle nezkoušej, sry, ale buď tu chceš být a budeš respektovat to, jak je to tu zavedený nebo tu nechceš být a nejsi... ale vyhrožovat tím? to se vzpamatuj.... nejvíc mě štve, že ignoruješ lidi, bez kterých by tu něco takovýho vůbec nebylo...
A prepac, ale tato podla mna trapna diskusia vznikla len na tvoj popud. Najprv si mi do posty napisal aby som k svojim postom nepridaval rozne "nevhodne" poznamky. OK. V novych prispevkoch nic take nerobim, v diskusii pod prispevkom si mi napisal, ze to byt moze. Takze to tak robim.
Potom som si sem vytvoril tuto sekciu, aby som urobil pre uzivatelov prehlad o tom, ktore povodne dabingy je mozne zohnat bud oficialne alebo neoficialne. Z tvojich poznamok mi vyplynulo, ze ti cela sekcia vadi a nema tu byt. A ohanas sa tym, ze som tam urobil aj samostatny prehlad slovenskch dabingov. Ja neviem, mal som pocit, ze by to mohlo zaujimat aj ceskych uzivatelov, nakolko slovenske dabingove forum bohuzial neexistuje. A ty ma tu obvinujes z ignoracie a nerespektovania pravidiel a neviem coho este. Mam taky pocit, ze mas so mnou nejaky osobny poblem aj ked netusim aky.
Jedine co ma na tomto fore zaujima je pridavanie udajov o dabingoch a diskusia o nich. A nie neplodna diskusia o ničom.
A ano je to moja volba, ze som tu a nikto mi to neprikazal. A samozrejme, ze forum bude v pohode fungovat aj bezo mna. Ale pokial tu budem moct chodit tak by som nesmierne ocenil, keby si mi venoval nejake konstruktivne poznamky a nie vety typu "toto fórum bylo založeno za nějakým účelem a nějak funguje a nemůžeš čekat, že přijdeš a všichni si tu sednem na zadek a začneme to překopávat".
Lebo ja nic take vazne neocakavam, a uprimne ani nechapem co si tym konkretne myslel.