Americký táta / American Dad!

Pokračování příště

Moderátor: Michaela_

Wolverine

Re: Americký táta / American dad

Nový příspěvek od Wolverine »

Ištván87 píše:Jinak je docela legrační fakt, že u páté série hlásili rok výroby 2016 a dnes u šesté hlásili rok 2015 a jako zázrakem se vrátil tým ze třetí série.
Opakovali starší epizody (bylo tam i starší intro), šestou sérii podle mě zatím nevysílali...
Ištván87

Nový příspěvek od Ištván87 »

No jo, taky mě to napadlo. Nevím proč se nechám doběhnout tím, že píšou bludy ve vysílání. Primácké televize mají v tomhle poslední dobou hodně velké problémy (nebo je moje Smart TV na Primu vysazená a schválně píše blbiny), ale na Comedy Central bylo většinou napsáno správně, co zrovna dávali.
Oblíbení dabéři: Zdeněk Hruška, Vladimír Dlouhý, Libor Hruška, Jiří Schwarz, Filip Jančík, Karel Heřmánek, Václav Postránecký, Jiří Bartoška, Jan Kanyza

Oblíbené dabérky: Vilma Cibulková, Ilona Svobodová, Helena Friedrichová, Zlata Adamovská
Wolverine

Tak 6. série již konečně běží na Prima Comedy Central ;)
Tomasak

Nový příspěvek od Tomasak »

Že by už se konečně naučili vysílat ve 4:3?
Mitchell

Nový příspěvek od Mitchell »

Zdálo se mi to, nebo v jednom díle ze sedmé série, kde měl štěk i Brian z Griffinových, ho opravdu daboval Bohumil Klepl? :D
Wolverine

I já si při shlédnutí řekl "To byl Klepl?" :D
Tomasak

Nový příspěvek od Tomasak »

Ale na Petera ani toho Tůmu nedaj a na Clevelenda Juřičku taky nenasadili.
Ištván87

Fakt ne? Bohdan Tůma a Tomáš Juřička dabují nejspíš v úplně každé epizodě několik vedlejších (a v případě Juřičky i hlavní) postav a oni je nenechají dát jim tyhle? No, čemu se divím? :D
Oblíbení dabéři: Zdeněk Hruška, Vladimír Dlouhý, Libor Hruška, Jiří Schwarz, Filip Jančík, Karel Heřmánek, Václav Postránecký, Jiří Bartoška, Jan Kanyza

Oblíbené dabérky: Vilma Cibulková, Ilona Svobodová, Helena Friedrichová, Zlata Adamovská
Mitchell

Nový příspěvek od Mitchell »

Taky mě to zarazilo. Cleveland byl myslím Jakub Saic a Peter Radovan Vaculík
Ištván87

Dneska v patnácté epizodě osmé série (v originále je to ovšem patnáctý díl sedmé série) koukala Hayley s Jeffem na Sběratelé kostí. Booth (nadabovaný Bohdanem Tůmou) tu oslovil Brennanovou jako Bonesová, takže ač ten seriál v S Pro Alfa dabovali asi sem let, tak tady si nikdo z tvůrčího týmu nevšiml, že oslovení Bones je jenom přezdívka, že jí měl oslovit "Kůstko". Když jí hned potom jiná postava oslovila jako doktorku Brennanovou, tak to taky nikomu nepřišlo divný. :D

Odpovědět

Zpět na „Seriály“