24 hodin
Moderátor: Michaela_
Re: 24 hodin
Nemluvil v 1.sérii herce Richada Burgiho Alexej Pyško?
Já ti nevím, už je to dost dlouho, co jsem ji viděl dabovanou. Toho Daniela Dítěte jsem zjistil z (dnes už zaniklé) fandovské stránky s24hodin.cz a jelikož ho mluví i v Zoufalých manželkách (a snad i Ochránci), tak mi to přišlo přirozené.jackb píše:Nemluvil v 1.sérii herce Richada Burgiho Alexej Pyško?
Ano v prvé sérii daboval Richarda Burgiho skutečně Alexej Pyško!jackb píše:Nemluvil v 1.sérii herce Richada Burgiho Alexej Pyško?
ČSFD - MATADOR, Databáze her - MATADOR, online gaming RetStorX`
Rozhodně nepočítám, že bude Jacka v 24: Redemption dabovat výborný Ivan Trojan ( osobně to vydím, že ho bude jako v Strážci dabovat Jakub Saic). Dopadne to tak jako Hvězdná brána: Archa pravdy
- Joe Black
- Kontaktovat uživatele:
Já pouze dofám v Ivana Trojana.
I já doufám. Dabování Jacka Bauera prostě patří panu Trojanovi. Kiefera ještě moc pěkně daboval David Novotný v Hráčích se smrtí. Tito dva herci se k němu hodí nejvíce. Když Kiefera dabuje někdo jiný, nestojí to za nic.
- Markus
- Senior admin
- Kontaktovat uživatele:
Tak vydávat to bude Bonton. Tam je problém, že pro ně pracuje spousta studií od Studia Virtual či LS Procuction až po brněnské Ebbi. Některá studia mají kontakt, mohl bych tam zkusit napsat, ale za prvé ani ještě nemusí vědět, jestli se to bude dabovat u nich a za druhé mi ani nemusí odpovědět. Mohl bych zkusit napsat přímo do Bontonu a doufat v jejich ochotu. U Archy pravdy byli docela ochotní, i když to nakonec stejně dopadlo, jak to dopadlo. Tak jestli chcete, můžu to zkusit, nic za to nedáme... 

Jsem rád, že pan režisér Štěpán dodržel návaznost a do včerejší epizody Simpsonů "24 minut" obsadil Ivana Trojana jako Jacka Bauera. Sice nedodržel ani jednu z dabérek Chloe, ale to kvůli dvou větám nevadí.
Nevím jestli budou dávat na Nova cinema i 6.řadu, ale takhle bych si představoval obsazení nových postav:
Tom Lennox - Jiří Prager
Abu Fayed - Bohdan Tůma
Mike Doyle - Saša Rašilov
Noah Daniels - Jiří Plachý
Lisa Miller - Miroslava Součková
Marilyn Bauer - Regina Řandová
Josh Bauer - Vojtěch Kotek
Dimitri Gredenko - Bohuslav Kalva
Hamri Al-Assad - Zdeněk Podhůrský
Phillip Bauer - Bořivoj Navrátil
Mark Bishop - David Prachař
Ahmed Amar - Václav Rašilov
Ethan Kanin - Jaromír Meduna
a neví někdo jestli bude Kiefera mluvit v hororu Zrcadla Ivan Trojan?
Tom Lennox - Jiří Prager
Abu Fayed - Bohdan Tůma
Mike Doyle - Saša Rašilov
Noah Daniels - Jiří Plachý
Lisa Miller - Miroslava Součková
Marilyn Bauer - Regina Řandová
Josh Bauer - Vojtěch Kotek
Dimitri Gredenko - Bohuslav Kalva
Hamri Al-Assad - Zdeněk Podhůrský
Phillip Bauer - Bořivoj Navrátil
Mark Bishop - David Prachař
Ahmed Amar - Václav Rašilov
Ethan Kanin - Jaromír Meduna
a neví někdo jestli bude Kiefera mluvit v hororu Zrcadla Ivan Trojan?
5. řadu máme na Nova Cinema od 22. května 2009 každý pátek. Já bohužel nechytám, takže jestli někdo budete sledovat, tak poprosím o pomoc při doplňování dabérů. Předpokládám, že většina z 4. řady bude zachovaná, když se dabovaly hned po sobě.