No Heimdall určitě, je napsaný na konci v trailerech, na plakátu atd., ale i když se o Lokim mluvilo, tak od tý doby o něm nic nepíšou, takže Loki asi ne, ale možná bude Loki jen v Thorovo nebo Ironmanovo vizích díky Scarlet Witch Proto, že tam ve vizích třeba jen mluví, tak o něm moc Whedon a další moc nemluví
Tak po shlédnutí toho nekvalitního kinoripu (do kina se dostanu až v pátek, ale chtěl jsem to vidět ihned ) můžu ohledně výše uvedených postav říct, že SPOILER *Heimdall se objeví (a bude mluvit), ale Loki se ve filmu opravdu neobjeví.*
Tak trocha spoilerů najdete v moji recenzi - http://www.filmcz.info/filmove-recenze/ ... ultron-70/ Bohužel Loki tam nebyl. Bylo vidět, že je to rozlučkový díl s týmem Avengers, tak se tam objeví převážná většina herců, které mohli sehnat na camea.
Ištván87 píše:A Struckera bude nově dabovat Roman Zach. Já jsem si vždycky říkal, že by s tím svým hlasem měl dabovat. A ač mám Jiřího Pragera rád, tady byla změna nutná.
No tak on tam Strucker řekne pár slov, takže je to jedno, stejně jako u Heimdalla nebo Selviga nebo Falcona
Hulk vůbec nepromluví, takže Ferrigno se může smazat
Procházka dobrý, Čenský zněl nevýrazně, Kratina na Rímského nemá. Originální volby nebyly vůbec špatné, ale zase zněly jinak než zkušenější dabéři - hlavně scény dvojčat a Ultrona, tak tam je to poznat. A dvojčata neměla přízvuk, což je škoda.
Tak jsem na ten dabing zvědavej, protože tohle je zatím nejnahláškovanější film z MCU. Mimochodem, když jsem slyšel Jana Šťastného v traileru, tak jsem to bral jako výbornou volbu, jenže Ultron mluví ve filmu úplně jinak než v trailerech. Nějak jsem ho vůbec nepoznával. Tak uvidíme. A taky jsem zvědavej na Romana Zacha. Baron von Strucker tam je sice jenom na začátku, ale takovejch patnáct replik má.
Oblíbení dabéři: Zdeněk Hruška, Vladimír Dlouhý, Libor Hruška, Jiří Schwarz, Filip Jančík, Karel Heřmánek, Václav Postránecký, Jiří Bartoška, Jan Kanyza
Oblíbené dabérky: Vilma Cibulková, Ilona Svobodová, Helena Friedrichová, Zlata Adamovská