REC 2 / [Rec] 2
Moderátor: ReDabér
REC 2 / [Rec] 2
Info: IMDb | ČSFD | FDb
Související filmy: REC, Karanténa, Karanténa 2: Terminál
1. dabing
V českém znění: Jitka Moučková - Manuela Velasco (Ángela Vidal), Zbyšek Pantůček - Jonathan Mellor (Dr. Owen), Libor Hruška - Óscar Zafra (Jefe), Petr Burian - Pablo Rosso (Rosso), Tomáš Juřička - Ariel Casas (Larra), Petr Gelnar - Alejandro Casaseca (Martos), Radek Škvor - Àlex Batllori (Ori), Terezie Taberyová - Andrea Ros (Mire), Petr Neskusil - Pau Poch (Tito), Bohuslav Kalva - Pep Molina (otec Jennifer), Radovan Vaculík, Martin Zahálka, Irena Hrubá, Viktorie Taberyová, Bohdan Tůma (titulky)
Produkce: Zuzana Sommerová
Překlad a dialogy: Ivan Kotmel, Agentura K
Zvuk: Miloš Sommer, Roman Čapek
Režie: Martin Těšitel
Vyrobilo: Studio Soundwave pro HCE v roce 2011
2. dabing (Prima)
V českém znění: Pavel Vondra - Jonathan Mellor (dr. Owen), Tomáš Juřička - Óscar Zafra (Jefe), Michal Jagelka - Pablo Rosso (Rosso), Petr Neskusil, Ladislav Cigánek, Terezie Taberyová - Andrea Ros (Mire), Radek Škvor, Libor Hruška - Juli Fàbregas (Bombero), Tereza Chudobová - Manuela Velasco (Ángela Vidalová), Petr Gelnar, Jan Szymik, Klára Nováková - Claudia Font (Jennifer) a další
Překlad: Lenka Filová
Dialogy: Anna Fialková
Zvuk: Tomáš Říha
Produkce: Libuše Witzová
Vedoucí výroby: Kristýna Pavlíková
Vedoucí dramaturg: Olga Potužáková
Šéfproducent: Jaroslav Richtr
Režie: Martin Kot
Vyrobilo: Studio Audiotech pro FTV Prima s. r. o. v roce 2012
Re: Rec 2 / [Rec] 2
Mrzí mě nedodržení Jany Mařasové z prvního dílu
- Joe Black
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rec 2 / [Rec] 2
I mě. Ale na kvalitě filmu to určitě neubere. Jitku mám rád a REC je skvělej horor...James55 píše:Mrzí mě nedodržení Jany Mařasové z prvního dílu