Na odstřel / State of Play
Moderátor: ReDabér
Na odstřel / State of Play
Info: IMDb | ČSFD | FDb
V českém znění: Jiří Schwarz - Russell Crowe (Cal McCaffrey), Jitka Ježková - Rachel McAdams (Della Frye), Zbyšek Pantůček - Ben Affleck (Stephen Collins), Ladislav Cigánek - Jason Bateman (Dominic Foy), Dana Syslová - Helen Mirren (Cameron Lynne), Nela Boudová - Robin Wright Penn (Anne Collins), Petra Hanžlíková - Wendy Makkena (Greer Thornton), Otto Rošetzký, Libor Hruška, Jaroslav Horák, Zdeněk Maryška, Martina Kechnerová, Bohdan Tůma, Roman Hájek, Pavel Vondrák, Jakub Saic, Michal Michálek, Libor Bouček, Klára Jandová, Bára Hornychová, Jiří Balcárek, Eva Miláčková, Libor Terš (titulky)
Překlad: Šárka Bartesová
Zvuk: David Pavlíček
Produkce: Bára Hornychová
Dialogy a režie: Jiří Balcárek
Vyrobila: Tvůrčí skupina Josefa Petráska 2009
Re: Na odstřel / State of Play
Tohle taky vypadá hodně dobře, líbí se mi obsazení Nely Boudové na Robin Wright Penn, která se mi na ní moc líbila ve Forrestu Gumpovi.
Já bych raději jakožto hlas Rachel McAdams slyšel Andreu Elsnerovou a jakožto hlas Bena Afflecka Michala Dlouhého.
- Markus
- Senior admin
- Kontaktovat uživatele:
Michala Dlouhého jsme samozřejmě doporučovali, ale asi to nějak nevyšlo... Avšak čistě IMHO si myslím, že pan Pantůček je adekvátní náhrada...
To jistě je, ačkoliv já bych spíše řekl téměř adekvátní. Každopádně to mohlo dopadnout mnohem hůře (např. Zdeněk Mahdal).
- Markus
- Senior admin
- Kontaktovat uživatele:
Ještě k té Rachel McAdams. K tomuto filmu se dalo vyjadřovat nějakou chvíli a jediný návrh co tam padl, byla právě Jitka Ježková. My s Jamesem nemůžeme znát všechny herečky a jejich všechny dabérky, tak jsme dali na jackab. Navíc jí dabovala ve třech filmech, tudíž jsme jí považovali automaticky za dvorní, tím spíš že nikdo neprotestoval. Právě od toho tu je teď Databáze herců a je potřeba na ní urychleně máknout. O co dřív bude solidně zaplněná, o to snadněji se pak budou návrhy dělat, a to ke spokojenosti většiny... (Záměrně píšu většiny, protože všem se zavděčit nikdy nelze a dohady v poslední době kolem dvorních dabérů to jen dokazují... )
jsem rád že zas jednou bude crowe s hlasem j. schwarze, protoze on ho dela nejlip...
Právě na to koukám a dabing je výborný
Úžasnej dabing! Jeden z nejlepších za poslední dobu. Pan Balcárek odvedl skvělou práci.