Já, padouch 4 / Despicable Me 4

Nové i ty starší

Moderátor: ReDabér

klmdfkj
Globální moderátor

Já, padouch 4 / Despicable Me 4

Nový příspěvek od klmdfkj »

Obrázek
Info: IMDB | ČSFD | FDB | TRAILERY

Související: Já, padouch, Náměsíčník, Já, padouch 2, Já, padouch 3, Mimoni, Mimoni jsou sekáči, Mimoni 2: Padouch přichází

DABING: Kino

V českém znění: Jiří Lábus - Steve Carell (Gru), Veronika Žilková - Kristen Wiig (Lucy), Anna Mercedes Čtvrtníčková - Joey King (Poppy Prescottová), Jan Vondráček - Will Ferrell (Maxime), Iva Pazderková - Sofía Vergara (Valentina), Ivana Korolová - Miranda Cosgrove (Margo), Magdalena Müller - Dana Gaier (Edith), Jan Šťastný - Steve Coogan (Silas Velezadek), Petr Stach - Stephen Colbert (Perry Prescott), Lucie Štěpánková - Chloe Fineman (Patsy Prescottová), Yasmin Faye - Madison Skyy Polan (Agnes), Zdeněk Štěpán - Pierre Coffin (Mimoni), Saša Rašilov - Chris Renaud (ředitelka Übelschlechtová), Miroslav Hanuš - Romesh Ranganathan (Dr. Nefario), Tomáš Racek - Brad Ableson (sensei O'Sullivan), Dušan Sitek - John DeMita (pan Sympaťák), Zbyšek Horák - John DiMaggio (řidič Carl), Zuzana Slavíková - Laraine Newman (Melora), Radka Stupková - Tara Strong (kadeřnice), Daniel Krejčík - JP Karliak (umývač oken), Ludmila Molínová - Cathy Cavadini (stařena), Milan Kačmarčík - Benjamin Bratt (El Macho), Jiří Panzner - Jason Segel (Vector) + (obsluha benzínky), Jana Holcová - Lucy Lawless (sestra Nunčaková) + Nisa Ward (paní v parku), Max Budiman, Štěpán Dostal, Michal Gulyáš, Richard Haan, Filip Hořejš, Jan Jabůrek, Martin Janouš, Radka Krninská, Jan Kříž, Marie Křížová, Pavel Šrom, Natálie Topinková, Martin Überall, Radovan Vaculík, Martin Večera, David Voráček

Překlad: Vojtěch Kostiha
Texty písní: Šárka Krejčí
Produkce: Marek Hrazdil, Jan Jabůrek
Zvuk: Martin Večeřa
Výsledný mix: Deluxe London
Hudební režie: Jan Kříž
Dialogy a režie: Zdeněk Štěpán
Pro Universal Pictures vyrobilo Studio Virtual® - 2024
dabingovec

Re: Já, padouch 4 / Despicable Me 4

Nový příspěvek od dabingovec »

Pan Přeučil s dabingem již skončil? Jinak si jeho přeobsazení nedovedu vysvětlit.
BlueShadow24Cz

Re: Já, padouch 4 / Despicable Me 4

Nový příspěvek od BlueShadow24Cz »

Já si myslím, že to je z důvodu že tam měl pouze jenom dvě věty, a myslím si že kvůli tomu nechtěl asi pána přeučila, režisér otravovat, tak tam dal někoho jiného, protože ta postava tam není podstatná, když řekne pár slov a potom odejde. :D
Odpovědět

Zpět na „Filmy“