Wolverine / The Wolverine
Moderátor: ReDabér
Wolverine / The Wolverine
Info: IMDB | ČSFD | FDB
Související: X-Men, X-Men 2, X-Men: Poslední vzdor, X-Men Origins: Wolverine, X-Men: První třída
V českém znění Jan Šťastný - Hugh Jackman (Logan / Wolverine), Jana Mařasová - Tao Okamoto (Mariko Yashida), Petra Hobzová - Rila Fukushima (Yukio), Zbyšek Pantůček - Hiroyuki Sanada (Shingen Yashida), Ivana Andrlová - Světlana Chodčenkova (Viper), Gustav Bubník - Brian Tee (Noburo Mori), Pavel Šrom - Ian McKellen, Hal Yamanouchi (Eric Lensherr / Magneto, Ichirō Yashida), Filip Čapka - Will Yun Lee (Kenuichio Harada), Šárka Vondrová - Famke Janssen (Jean Greyová), Vojtěch Hájek - Ken Yamamura (mladý Ichirō Yashida), Petr Pospíchal - Patrick Stewart (Charles Xavier), Petr Burian, Rudolf Kubík, Jiří Valšuba, Zuzana Ďurdinová, Lucie Kožinová, Ivo Hrbáč, Roman Hájek, Martin Kubačák
Překladatel: Anna Polanská
Úprava dialogů: Petra Jindrová
Režie: Petr Pospíchal
Vyrobilo: Studio Barrandov pro Bontonfilm 2013
Re: Wolverine / The Wolverine
Režie bude na 100% Petr Pospíchal - bál jsem se, že to dostane nejhorší režisér Barrandova a stalo se.
Tak abych to shnul - opět tam dosadil totálně stejný obsazení, který ke slyšení ve všech jeho filmech. To že existuje 5 filmů před tím, na to absolutně kašle - z toho kultivovaně znějící Jan Šťastný je v týhle konkrétní roli mimo, nebudu ani zmiňovat, že opět u něj Pavel Šrom mluví postavy, na který má hlasově ještě mladý hlas. A jako bonus (a asi režisérův fetiš) Wolverine mluví spisovně.
Čichám, čichám, že X-Men: Budoucí minulost bude po dabingový stránce průser kardinálních rozměrů
Tak abych to shnul - opět tam dosadil totálně stejný obsazení, který ke slyšení ve všech jeho filmech. To že existuje 5 filmů před tím, na to absolutně kašle - z toho kultivovaně znějící Jan Šťastný je v týhle konkrétní roli mimo, nebudu ani zmiňovat, že opět u něj Pavel Šrom mluví postavy, na který má hlasově ještě mladý hlas. A jako bonus (a asi režisérův fetiš) Wolverine mluví spisovně.
Čichám, čichám, že X-Men: Budoucí minulost bude po dabingový stránce průser kardinálních rozměrů
WTF, to je obsazení pomalu na úrovni Budíkova za Učíka
Mikez: ty se divíš ? tohle je klasickej pan Pospíchal
aspon Z.Mahdala mohl dodržet, já se divím, že se svou kvalitou dabingů posledních let se nepřemístil do Budíkova, SPI a nebo MGM
aspon Z.Mahdala mohl dodržet, já se divím, že se svou kvalitou dabingů posledních let se nepřemístil do Budíkova, SPI a nebo MGM
Petra Tišnovská, René Slováčková
Lukáš Hlavica, Pavel Dytrt, Radek Škvor, Filip Jančík
Lukáš Hlavica, Pavel Dytrt, Radek Škvor, Filip Jančík
-
Hůř to dopadnout nemohlo... Doufám, že jednou se předabuje celá série x-menů.
Castingový prů..r. Žádné IMHO, tohle fakt. Jediné, co by režiséra omlouvalo, je casting pro zadavatele a tedy nařízené obsazení.
LOL to je mi zas neopodstatněná kritika WTF to je děs a běs BTW jestlipak to někdo zvás viděl? IMHO myslím že ani ne OMG nejprf kukaj potom plkaj AFKM tak po zkouknutí filmu BCNU
Já myslím, že regulérně opodstatněná. Je to úplně stejný, jako by ti přeobsadili seriál. Samozřejmě, že Šťastný k němu jde a udělal ho dobře, ale moje ucho chce slyšet Mahdala!!!
PS. A viděl jsem to.
PS. A viděl jsem to.
Z obsazení jsem zklamán, čekal jsem alespoň dodržení Mahdala
To mě také zaujalo...Budy píše:Nova to nadabovala pro DVD?
Zažité obsazení série by se přeobsazovat nemělo (ale u pana režiséra stačí vzpomenout na Jeho fotr, to je lotr), na druhou stranu já bych si osobně vůbec nestěžoval, kdyby byl Jan Šťastný obsazen do filmu The Prisoners.
Já bych pana režiséra ještě úplně do důchodu neposílal. Samozřejmě od roku 2005 je znát na jeho práci pokles kvality, ale osobně bych řekl, že třeba v SDI drží lepší kvalitu než na Barrandově (třeba dabing filmu Phil Spector byl výborný). Na úroveň Budíkova ve své době to zdaleka ještě nedosáhlo...