Ranč u zelené sedmy
Ranč u zelené sedmy
Tak jsem si až dneska všiml, že když u Ranče běží titulky, tak je na konci napsáno "vyrobila ČT blablabla a Ateliéry Zlín a.s. To vypadá, že ten dabing několika postav obstarával zezačátku Zlín.
Re: Ranč u zelené sedmy
Já myslím, že to tam někde na Moravě celkově natáčeli.
Je mozne ze to nataceli na Morave. A jeden dil nataceli i ve Zline, ten jak se chteji nastehovat do panelaku

to nebude dabing, v prvni rade je to filmove studio, ale jinak teda musim rict, ze hlas petra rychleho, ac ten slovensky herec mluvi uplne jinak, je velmi dobre vybrany
Petr Rychlý se mi tam vždycky hodil, nadabovaná je i Elis, i když trochu moc uječená na můj vkus, ale origoš hlas neznámDAN K. píše:to nebude dabing, v prvni rade je to filmove studio, ale jinak teda musim rict, ze hlas petra rychleho, ac ten slovensky herec mluvi uplne jinak, je velmi dobre vybrany
Džejňulka už kecá i do muzikálů? Na blogu ocima7.blogspot.com jsem jednou ze 7 autorů "fanouškovských recenzí" divadelních představení a občas tam propašuju i něco o dabingu
.

Elis mluví Klára Šumanová. V pozdějších dílech už mluví vlastním hlasem. A ještě je myslím nadabovaný Štěpán.
18.05.2008 – 07.05.2015
taky myslim, že jeBudy píše:Elis mluví Klára Šumanová. V pozdějších dílech už mluví vlastním hlasem. A ještě je myslím nadabovaný Štěpán.
Džejňulka už kecá i do muzikálů? Na blogu ocima7.blogspot.com jsem jednou ze 7 autorů "fanouškovských recenzí" divadelních představení a občas tam propašuju i něco o dabingu
.

- Matt.Murdock
- Kontaktovat uživatele:
Teď na ten seriál koukám a říkám si - jak je možné, že obsadili tolik herců, co zároveň dabují... No, snad každá vedlejší postava je předabovaná - nevíte proč? Zaslechl jsem tam několikrát Mikro Musila, Dalimila Klapku, Janu Drbohlavovou... Že by tolik herců nemluvilo "správným" standardizovaným středočeským přízvukem?
Vím, že hlavní mužskou roli Kudrny hraje slovák a tak ho předabovali někým s "čistou" češtinou.Matt.Murdock píše:Teď na ten seriál koukám a říkám si - jak je možné, že obsadili tolik herců, co zároveň dabují... No, snad každá vedlejší postava je předabovaná - nevíte proč? Zaslechl jsem tam několikrát Mikro Musila, Dalimila Klapku, Janu Drbohlavovou... Že by tolik herců nemluvilo "správným" standardizovaným středočeským přízvukem?
A víš, že když jsem to viděl tehdá, ani mi to nepřišlo a přišel jsem na to, že to je dabing, až o dost později ?