Tváří v tvář / Faccia a faccia

Nové i ty starší

Moderátor: ReDabér

klmdfkj
Globální moderátor

Tváří v tvář / Faccia a faccia

Nový příspěvek od klmdfkj »

Obrázek
Info: IMDB | ČSFD | FDB

DABING: ČT

V českém znění: Libor Hruška - Gian Maria Volontè (profesor Brett Fletcher), Martin Stránský - Tomas Milian (Solomon 'Beauregard' Bennet), Aleš Procházka - William Berger (Charley 'Chas' A. Siringo), Otakar Brousek ml. - Gianni Rizzo (Williams), Tereza Bebarová - Jolanda Modio (Maria), Jan Szymik - Francisco Sanz (Rusty Rogers), Jiří Dvořák - Ángel del Pozo (Maximilian de Winton), Tomáš Karger - Nello Pazzafini (Vance), Lucie Kušnírová - Carole André (Cattle Annie), Zbyšek Horák - Antonio Gradoli (Carson), Bohdan Tůma - Aldo Sambrell (Zachary), Petr Gelnar - José Torres (Aaron Chase), Nikola Votočková - Lidia Alfonsi (Belle), Eliška Nezvalová - Rossella D'Aquino (Sandy), Filip Jančík - Frank Braña (Jason + titulky), Zdeněk Maryška, Ivan Jiřík, Tomáš Juřička, Ivo Novák, Hynek Hoppe, Sebastian Pöthe, Martin Písařík, Josef Pejchal, Viktor Dvořák, Kristýna Skružná, Radka Stupková

Překlad: Hana Fialová
Dialogy: Petra Bartáková
Dramaturgie: Klára Mathé
Mistr zvuku: Tomáš Čisárik
Vedoucí produkce: Alice Nezbedová
Vedoucí dramaturg: Zdeno Kubina
Vedoucí realizace: Pavel Fuchs
Režie: Filip Jančík
Vyrobila Česká televize - 2022
Nanamarak

Re: Tváří v tvář / Faccia a faccia

Nový příspěvek od Nanamarak »

Nenápaditá rutina
salgado

Nový příspěvek od salgado »

Škoda, že pan Jančík opět nezkusil na G.M.V. pana Brouska, který byl v Podivném vyšetřování vynikající.
DAN K.
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od DAN K. »

Nanamarak píše:Nenápaditá rutina
:nesouhlas: Myslím, že jsi chtěl spíš napsat: 6 hlavních rolí mluví nejlepší dabingoví herci své generace, které už člověk příliš často neslyší.
filip
Globální moderátor

Nový příspěvek od filip »

Souhlas, obsazení vypadá velmi dobře.
TOP HERCI: Filip Švarc, Ladislav Cigánek, René Slováčková, Anna Suchánková
TOP STUDIA: LS Productions, Studio Virtual, ČT, Petrásek, Barrandov
Nanamarak

Nový příspěvek od Nanamarak »

Ale já neříkám, že je to špatné obsazení. Je OK. Ale mohlo být kreativnější.
oik

Nový příspěvek od oik »

Obsazení nevypadá špatně, ale co je to platné, když ČT opět zakoupila zmrzačenou, o dvacet minut zkrácenou americkou verzi. Přitom ta plná je na většině po světě vyšlých DVD i BD běžně dostupná.
bloom
Globální moderátor

Nový příspěvek od bloom »

salgado píše:Škoda, že pan Jančík opět nezkusil na G.M.V. pana Brouska, který byl v Podivném vyšetřování vynikající.
Myslím, že Podivné vyšetřování obsazoval pan Kvasnička. A podle mě je Libor Hruška jednoznačně lepší volba, takže já jsem za jeho obsazení rád, stejně jako mi přijde velmi dobře zvolený Martin Stránský.

Jen mě opět mrzí, jak je evidentní, že se to točilo spolu s filmem Přijde září a na samostatné natáčení na ČT už rezignovali. :( Takže v tomhle směru Nanamaraka chápu.
oik

Nový příspěvek od oik »

Zdeněk Maryška - John Karlsen (děkan univerzity), Antonio Casas (šéf Ohnivých kamenů), Tomáš Juřička - Federico Boido (šerif z Purgatory City)

Dabing samotný v pohodě, škoda jen, že Maryška i Brousek a další dabovali každý více postav. Proč Purgatory City vyslovovali všichni jako Purgatory sííííty, nechápu... Ale jinak hlasově i překladem celkem ok, Stránský i Procházka seděli dobře, Hruška víc na Volontého banditu než na zakřiknutého profesora. Stejně ale nechápu, proč ČT zakoupila tuhle vystříhanou verzi - sice to není tak brutálně vykuchané, jako americká verze Velké přestřelky, ale bez některých scén film a motivace postav občas vyloženě postrádají smysl.
salgado

Nový příspěvek od salgado »

Docela mě děsí, kam ten dabing v ČT spěje, když natáčí dva filmy najednou, a ještě k tomu obsazují herce s výraznými hlasy na více rolí.
Odpovědět

Zpět na „Filmy“