Simpsonovi / The Simpsons

Pokračování příště

Moderátor: Michaela_

DadiQ

Re: Simpsonovi / The Simpsons

Nový příspěvek od DadiQ »

UeuAm píše: 25 říj 2023 16:18 Možná kdyby začal dabing dělat Disney například ve studiu Virtual, tak by se k projektu dostalo více lidí...
Pokud mám správné info, dabing se nepodařilo žádnému studiu při vstupu Disney+ na náš trh předat, protože žádné studio to nechtělo dělat za peníze, které Disney nabízel a zároveň dodžet všechny dabéry. Ta situace se teď určitě nezměnila, když Disney+ už dabuje jen Marvel, Star Wars a Disney+ Originals určené pro děti nebo rodiny.
UeuAm

Nový příspěvek od UeuAm »

Tak i v další sérii bude Ned Flanders dabován Ondřejem Brzobohatým. V rádiu se včera zmiňoval, že právě přišel z dabingu Simpsonových, kde dělal Neda, takže víme, že se právě další série dabuje. Škoda, že již pan Havel nemůže dabovat, moc se mi pan Brzobohatý v této roli nezamlouvá :(
Na druhou stranu se asi postupnému omlazení v dabingu Simpsonových nevyhneme.
KOMZA
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od KOMZA »

palg píše: 24 bře 2020 10:30
1403ka píše: Jiří Bartoška - Gregory Peck (Atticus Finch) [ukážky z dabingu filmu Ako zabiť ptáčika]
to nebyl pan Bartoška ani ukázka z dabingu filmu, ale nadaboval ho Jaromír Meduna pro seriál
To si nemyslím. Kdysi jsem zrovna tenhle díl viděla a jsem silně přesvědčena o tom, že to nebyl žádný „nový dabing“ speciálně pro Simpsonovy, ale opravdu použití skutečného dabingu.
Databáze českého herního dabingu: https://www.herni-dabing.cz/
Mhd

Nový příspěvek od Mhd »

Grizzli5690 píše: 12 led 2024 17:17 Na Youtube se objevily nové video z roku 2003 ze zákulisí dabingu Simpsonů. Je to hodinové video, ve které jsou například i Jiří Havel, Vítězslav Bouchner, Helena Štachová, Jan Vondráček a další. :-: :-:

https://www.youtube.com/watch?v=oCiktVh-H3Y
https://www.youtube.com/watch?v=gzmz3o9t53Q
Wow to je šílený, díky za odkazy
Mhd

Nový příspěvek od Mhd »

Přijde mi až šílené jak Dalimil Klapka takhle zvládal dvě postavy najednou ve smyslu jak opravdu hodně odlišně zní, že si až říkám zda to není chyba v popisu.
Mhd

Nový příspěvek od Mhd »

Všiml jsem si pěkného odkazu (narážky), v dílů levák od vedle (S21E22), Marge a Homer zmíní že levák Bob zní jako spousta lidí například Hercule Poirot nebo "ten černoch z filmu zelená míle", obě tyto postavy daboval Jaromír Meduna který dabuje i leváka Boba. Pěkný odkaz/narážka
Mhd

Nový příspěvek od Mhd »

Nevěděl by někdo kdo zpívá Apua v S26E8? Zní to skoro jak Michal David.
Pálkman

Nový příspěvek od Pálkman »

Apua zpívá Ondřej Izdný.
TOP: O. Brous., F. F., V. Bedr., P. Han., B. Rös., J. Zavř., J. Schán., V. Brab., S. Fiš., P. Pel., V. Post., P. Ol., J. Plachý, B. Šv., V. a M. Dlouhý, L. Mrk., J. Schw., L. Hruš., J. Med., A. Pyš., J. Šť., J. Prag., H. Fried., S. Post., T. Med., K. Špr.
Odpovědět

Zpět na „Seriály“