ŽÁDOSTI O DOPLNĚNÍ SERIÁLŮ

Pokračování příště

Moderátor: Michaela_

HonzaXXII

Re: ŽÁDOSTI O DOPLNĚNÍ SERIÁLŮ

Nový příspěvek od HonzaXXII »

Už by stálo za to, aby někdo konečně přidal tu osmdesátkovou blbůstku, co u nás chodila na konci devadesátek ve Snídani s Novou - Bananaman (https://www.csfd.cz/film/231006-bananaman/recenze/). Já už si z hlavy nevybavím, kdo toho pošuka mluvil :D
Nejsem proti předabovávání obecně. Jen proti zbytečnému.
Nemůžu za to že právě toho je většina.

Sháním pořady TKM, Hitšaráda, 5xP, Triangel, Telegramiáda, Písničky z obrazovky, a VHS Supraphonu z 80. let. O záznamy z YouTube a DVD nestojím.
Jack_6428

Nový příspěvek od Jack_6428 »

Vůbec to neznám, ale nevím proč, viděl jsem obrázek a první co mě v hlavě napadlo bylo Zbyšek Pantůček nebo Aleš Procházka :lol: :?
Sháním VHS nahrávky ze stanic SuperMax, Max1, HBO, CablePlus. Animované i hrané. Vyměním či odkoupím. Na formátu a kvalitě nezáleží.
HonzaXXII

Nový příspěvek od HonzaXXII »

Mně se zase vybavuje Gustav Bubník, ale třeba jsem vedle jak ta jedle (a nebo taky ne :D).
Nejsem proti předabovávání obecně. Jen proti zbytečnému.
Nemůžu za to že právě toho je většina.

Sháním pořady TKM, Hitšaráda, 5xP, Triangel, Telegramiáda, Písničky z obrazovky, a VHS Supraphonu z 80. let. O záznamy z YouTube a DVD nestojím.
Jack_6428

Nový příspěvek od Jack_6428 »

Jooo, toho si na tenhle ksicht taky dokážu představit :-? :lol:
Sháním VHS nahrávky ze stanic SuperMax, Max1, HBO, CablePlus. Animované i hrané. Vyměním či odkoupím. Na formátu a kvalitě nezáleží.
TGD

Nový příspěvek od TGD »

Kamarád Timmy / Timmy Time: https://www.csfd.cz/film/265644-kamarad-timmy/prehled/
Co nového ve Šnekově / Snailsbury tales: https://www.ceskatelevize.cz/porady/115 ... e-snekove/
Ptačí jednotka / Bird Squad / La banda volante: https://www.fdb.cz/film/ptaci-jednotka/61811
805mates

Nový příspěvek od 805mates »

Všiml jsem si, že seriál Alpské lyceum / Lycée alpin (1992) zde nemá prakticky žádné informace. Ani po přečtení návodu si nejsem jistý, jak správně založit nové téma, tak abych to případně neskopal, doplním informace z jedné epizody aspoň takto. Dabéry po hlase nepoznávám a z titulků jsem (snad) vyslyšel:

V českém znění: Martin Zounar, Veronika Gajerová, Sabina Laurinová, Jiří Langmajer, Marek Pavlovský, Iveta Ajmanová, Martin Sobotka, Petra Hanžlíková, Michal Pavlata, Dalimil Klapka, Eva Kubíková, Jiří Pomeje, a další.

České znění připravili:
překlad: Lubomír Bartoš
dialogy: Dana Pilcová
dramaturgie: Zuzana Kopečková, Eva Lavická
zvuk: Jiří Zelenka
asistent režie: Aleš Nejedlý
vedoucí výroby: Jiřina Finková
režie českého znění: Zdeněk Štěpán

České znění vyrobila Česká televize 1992.
Michaela_
Admin

Nový příspěvek od Michaela_ »

Je potřeba určit role, aby seriál mohl být přidán.

Na netu je jediná ukázka a z ní usuzuji: Zounar - Gregori Baquet (Cesar), Hanžlíková - Cécile Sanz de Alba (Nathalie), Pavel Vondra - Cédric Dumond (Christophe). Já seriál neznám, ale vím, že Sagres ho zmiňoval. Škoda, že už sem nechodí.

Pokud seriál znáš, ta blondýna, co promluví v ukázce, je to Nathalie? Je tam ještě jedna nevýrazná blondýna a jsou si celkem podobné.
Petra Tišnovská, René Slováčková 8-)
Lukáš Hlavica, Pavel Dytrt, Radek Škvor, Filip Jančík, Jiří Dvořák :twisted:
805mates

Nový příspěvek od 805mates »

Ten seriál neznám, ta ukázka je moje, mám toho nahrané asi 5 epizod. Mám nahrané ještě nějaké dabingy filmů a seriálů, které na dabingforu chybí, které bych tu napsal, ale neumím přiřadit dabéry k postavám, zvlášť když je to dabované třeba 30 let zpátky.
Michaela_
Admin

Nový příspěvek od Michaela_ »

V úvodní znělce neříkají, kdo koho dabuje? V 90. letech to byla u seriálů zcela běžná věc.
Petra Tišnovská, René Slováčková 8-)
Lukáš Hlavica, Pavel Dytrt, Radek Škvor, Filip Jančík, Jiří Dvořák :twisted:
Odpovědět

Zpět na „Seriály“