Dexter: Original Sin / Dexter: Original Sin

Netflix, Amazon atd.

Moderátor: filip

Grizzli5690
Moderátor

Dexter: Original Sin / Dexter: Original Sin

Nový příspěvek od Grizzli5690 »

Obrázek
Info: IMDB | ČSFD | KB | SZ | TRAILERY
Související: "Dexter", "Dexter: Nová krev"

DABING: SkyShowtime

1. SÉRIE
V českém znění: Jan Škvor - Patrick Gibson (Dexter Morgan), Filip Jančík - Christian Slater (Harry Morgan), Kristýna Skružná - Molly Brown (Debra Morganová), Saša Rašilov - Michael C. Hall (Dexter Morgan - vnitřní hlas)

Dále v českém znění: Radek Škvor - Alex Shimizu (Vince Masuka), Roman Štabrňák - James Martinez (Angel Batista), Zdeněk Mahdal - Patrick Dempsey (Aaron Spencer), Tereza Chudobová - Sarah Michelle Gellar (Tanya Martinová), Štěpánka Fingerhutová - Raquel Justice (Sofia), Jiří Ployhar - Reno Wilson (Bobby Watt), Jiří Köhler - Bryson Powers (Andy) + Roby Attal (osoba v restauraci) + Isaac Gonzalez Rossi (Gio), Jana Zenáhlíková - Sarah Kinsey (Camilla Figgová), Zuzana Ščerbová - Tanya Clarke (sestra Mary), Lucie Vondráčková - Amie MacKenzie (Dr. Adamettaová) + Christina Milian (Maria LaGuertaová), Jan Szymik - Robert Younis (Dr. Rivas), Adéla Kubačáková - Brittany Allen (Laura Moserová), Viktor Dvořák - Aaron Jennings (Clark Sanders), Petr Meissel - Jerry Hernandez (Alvaro) + Jeff Daniel Phillips (Levi Reed), Antonín Navrátil - Al Coronel (soudce Torres), Ludvík Král - Roberto 'Sanz' Sanchez (Tony Ferrer), Jiří Valšuba - Joe Pantoliano (Mad Dog), Martin Záhalka - Jonathan Adams (Carl Borlee), Nikola Heinzlová - Victoria Martzloff (Tiffany), Jessica Bechyňová - Carlye Tamaren (Brandi Silverová), Lukáš Jurek - Tyler Lofton (Evan), Jindřich Žampa - London Thatcher (Nicky Spencer), Jaromír Prager - Eli Sherman (malý Dexter) + Brayden Gleave (Jimmy Powell), Šárka Vondrová - Amanda Brooks (Becca Spencerová), Václav Šanda - Carlo Mendez (Hector Estrada), Vilém Udatný, Matěj Hezký, Radek Hoppe, Anna Brousková, Tomáš Juřička

Překlad: Michaela Šimonková
Produkce: Eva Brůžová
Zvuk: Šimon Kukač
Dialogy a režie: Zita Meisselová
Pro SkyShowtime vyrobila S Pro Alfa - 2024 (1-5) / 2025 (6-10)
Grizzli5690
Moderátor

Re: Dexter: Original Sin / Dexter: Original Sin

Jakmile zhlédnu všechny 3 díly, postupně všechno doplním jako u původního seriálu. Ale na první pohled a poslech za mě OK.
Dom3

Nový příspěvek od Dom3 »

Pardon, při vší úctě ke všem, co se na tomhle podíleli, ale -- tohle mi fakt nesedí. Min. ty hlavní postavy. Chápu, že Filip Jančík už má přes 50, ale bohužel (v tomto případě bohužel, normálně zřejmě bohudík) zní tady tak na 35, což je prostě na Harryho ÚLET. A to se nedá přeslechnout. To samé i u Jana Škvora. Tam mi sice sedí na Dextera více, ale stejně mě to občas trhá přes uši. Nevím.
Michaela_
Admin

Nový příspěvek od Michaela_ »

A co je špatně s tím Honzou? :?
Petra Tišnovská, René Slováčková
Lukáš Hlavica, Pavel Dytrt, Radek Škvor, Filip Jančík
KOMZA
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od KOMZA »

Nevím, jak to vidí a slyší kolega výše, ale já osobně mu tuhle postavu už věkově zkrátka nevěřím. Jan Škvor zní sice pořád mladě, to ano, ale mám pocit, že se pomalu stává jedním z těch dabérů, kteří zůstanou 20 let zaseknutí u nějaké mladší věkové skupiny, čehož je následně roky v dabinzích zneužíváno. A co se týče Filipa Jančíka, tak s tím musím bohužel také souhlasit. Ten tu podle mě naopak zní moc mladě, navzdory zaběhnutému (a mnou oblíbenému) spojení. Chápu, že Ondřej Vetchý se neshání snadno, ale zrovna on by sem za mě krásně zapadl, typově i věkem.
Databáze českého herního dabingu: https://www.herni-dabing.cz/
Grizzli5690
Moderátor

Profil seriálu aktualizován.
Odpovědět

Zpět na „Dabované novinky - Online videotéky“