Krotitelé duchů: Odkaz / Ghostbusters: Afterlife
Moderátor: ReDabér
Krotitelé duchů: Odkaz / Ghostbusters: Afterlife
Info: IMDB | ČSFD | FDB | TRAILERY
Související: Krotitelé duchů, Krotitelé duchů II, Krotitelé duchů: Říše ledu
DABING: Kino
V českém znění: Karolína Křišťálová - Mckenna Grace (Phoebe), Viktor Vích-Antonio - Logan Kim (Podcast), Dalibor Gondík - Paul Rudd (Grooberson), David Štěpán - Finn Wolfhard (Trevor), Jana Štvrtecká - Carrie Coon (Callie), Anna Fialová - Celeste O'Connor (Lucky), Petr Pospíchal - Dan Aykroyd (Ray Stantz), Jiří Štěpnička - Bill Murray (Peter Venkman), Libor Hruška - Ernie Hudson (Winston Zeddemore), Jana Paulová - Annie Potts (Janine Melnitzová), Martin Stránský - Bokeem Woodbine (šerif Domingo), Zlata Adamovská - Sigourney Weaver (Dana), Michaela Dinhová - Paulina Alexis (Bunny), Roman Hajlich - Sydney Mae Diaz (Swayze), Jiří Maryško - Artoun Nazareth (Rufus), Zuzana Mixová - Kim Faires (servírka), Miroslav Saic - J.K. Simmons (Ivo Shandor), Vojtěch Vondráček - Shawn Seward (Skittles), Jindřich Žampa - Billy Bryk (Zahk), Martina Šťastná - Stella Aykroyd (Medjucková), Otakar Brousek ml. - Harold Ramis (Dr. Egon Spengler - archivní záběry), Dušan Kollár - Dusan Rokvic (majitel bytu), Bohdan Tůma - Brad Dourif (Chucky - archivní záběry), Milan Kačmarčík - Tracy Letts (prodavač), Michal Gulyáš, Tomáš Karger, Radka Krninská, Nikola Votočková, Martin Zahálka
Překlad: Vojtěch Kostiha
Asistent režie a produkce: Marek Hrazdil, Jan Jabůrek
Zvuk a střih zvuku: Michaela Sommerová
Výsledný mix: Martin Jílek – SoundSquare
Dialogy a režie: Magda Landsmannová
Pro Sony Pictures vyrobilo Studio Virtual® - 2021
Re: Krotitelé duchů: Odkaz / Ghostbusters: Afterlife
Chápu, že Oldřich Vlach už ve svém věku nedabuje, ale proč dabuje skoro osmdesátiletého herce Libor Hruška? Zbytek ale vypadá dobře.
Naposledy upravil(a) Nanamarak dne 05 led 2022 20:53, celkem upraveno 1 x.
Moc se těším, až uvidím, za mě obsazení skvělé i když někde bych uvítal i jiné volby. Avšak zhodnotím, až uvidím. Těším se.
Vypadá to dobře.
Naposledy upravil(a) John B dne 07 led 2022 10:20, celkem upraveno 1 x.
TOP HERCI: Ivana Korolová, Marek Lambora, Vendula Příhodová, Helena Dvořáková, Aleš Procházka
TOP STUDIA: Studio Virtual, LS Productions, Iyuno
TOP STUDIA: Studio Virtual, LS Productions, Iyuno
Spojení Libor Hruška - Ernie Hudson mi přijde stejně šílené jako P.Vondra a John Lithgow ve filmu Táta je doma 2
A M.Saic a Simmons se mi taky moc nezamlouvá..
A M.Saic a Simmons se mi taky moc nezamlouvá..
Nejhorší na citátech na internetu je fakt, že nelze nijak ověřit jejich pravost.
- Tomáš G. Masaryk
- Tomáš G. Masaryk
Film z roku 2016 související není.
Vzhledem k tomu, jak Liboru Hruškovi zestárnul hlas, si myslím, že jeho obsazení bude bez větších problémů.
Překvapením (příjemným) je obsazení Jany Paulové do dabingu po delší době, obzvlášť v porovnání s tím, že např. do série Návštěvníci se její podobný návrat zajistit nepodařilo.
Vzhledem k tomu, jak Liboru Hruškovi zestárnul hlas, si myslím, že jeho obsazení bude bez větších problémů.
Překvapením (příjemným) je obsazení Jany Paulové do dabingu po delší době, obzvlášť v porovnání s tím, že např. do série Návštěvníci se její podobný návrat zajistit nepodařilo.
Super obsazení. Zejména že sehnali ty správné dabéry podle původního dabingu. Obsazení Libora Hrušky mě taky v první chvíli zaskočilo, ale on mu v posledních letech opravdu hodně zestárnul hlas, tak by to nemělo trhat uši.
Oblíbení dabéři: Zdeněk Hruška, Vladimír Dlouhý, Libor Hruška, Jiří Schwarz, Filip Jančík, Karel Heřmánek, Václav Postránecký, Jiří Bartoška, Jan Kanyza
Oblíbené dabérky: Vilma Cibulková, Ilona Svobodová, Helena Friedrichová, Zlata Adamovská
Oblíbené dabérky: Vilma Cibulková, Ilona Svobodová, Helena Friedrichová, Zlata Adamovská
-
Dalibor Gonďík na Paul Rudd je super konečně ho uslysime jinde nez v MCU filmech.
Dabing se opravdu povedl a na Janu Štvrteckou sem v pražském dabingu nečekal (a Brno je poznat).
Velké díky za původní dabéry, velká škoda Oldy Vlacha, protože Libor Hruška, bez urážky, není vhodná náhrada, naopak Jana Paulová je výborná. Taky se mi líbí, že je zachováno původní počešťování, takže žádný Pítr, ale Petr Venkman.
Velké díky za původní dabéry, velká škoda Oldy Vlacha, protože Libor Hruška, bez urážky, není vhodná náhrada, naopak Jana Paulová je výborná. Taky se mi líbí, že je zachováno původní počešťování, takže žádný Pítr, ale Petr Venkman.
JEDINĚ BRNO!!!
TOP DABÉŘI:
Jiří Brož, Josef Větrovec, Ladislav Lakomý, Jiří Tomek, Luděk Munzar, Ladislav Županič, Jiří Holý, Josef Langmiler, Petr Haničinec, Karel Jánský, Zdeněk Junák, Alois Švehlík
Jak už jsem psal, obsazení je super. Ale co mi udělalo ještě větší radost je fakt, že hlášky, převzaté z původního filmu, jsou přeloženy stejně jako v původním dabingu. I výslovnost jmen sedí (Dženajn, Petr). Jedinou výjimku tvoří Pán brány a Strážce brány, ale to v původním dabingu bylo vlastně přeloženo nepřesně a dokonce ani ne vždy stejně (Tully byl většinou Pán brány, ale jednou o sobě mluvil jako o Pánovi klíče, což je vlastně správný, resp. přesnější překlad). Trochu mě mrzí, že stará reklama Krotitelů duchů je nadabována nově, ale chápu, že to jinak nejspíš nešlo. Bohužel Jiří Štěpnička má už hodně unavený hlas, takže na mladého Venkmana už nestačí. Na druhé straně spektra stojí Libor Hruška, jehož hlas sice v posledních letech malinko zestárl, ale pořád by klidně mohl dabovat čtyřicátníky (čili jeho neobsazení v Uncharted je naprostý zločin) a trošku tak Winstona omlazuje, nicméně Ernie Hudson i tak vypadá na cca pětapadesát - vedle Aykroyda a Murraye fakt působí jako mlaďas. Jak říkám, tenhle dabing se vážně povedl. Jen dabér Podcasta je trošku slabší, ale jen trošku. Díky skvělému prekladu má pořád dostatečný přísun hlášek.
Oblíbení dabéři: Zdeněk Hruška, Vladimír Dlouhý, Libor Hruška, Jiří Schwarz, Filip Jančík, Karel Heřmánek, Václav Postránecký, Jiří Bartoška, Jan Kanyza