Mikulášovy patálie / Le Petit Nicolas
Moderátor: ReDabér
Mikulášovy patálie / Le Petit Nicolas
Info: IMDb | ČSFD | FDb
Český trailer: zde
V českém znění: David Štěpán - Maxime Godart (Mikuláš), Otakar Brousek ml. - Kad Merad (Mikulášův otec), Martina Hudečková - Valérie Lemercier (Mikulášova matka), Adéla Kubačáková - Sandrine Kiberlain (učitelka), Vladimír Čech - François-Xavier Demaison (Polívka), Kateřina Petrová - Louise Bourgoin (květinářka), Petr Pelzer - Michel Duchaussoy (ředitel), Karel Urbánek - Michel Galabru (ministr), Michal Mařík - Vincent Claude (Vendelín), Josef Carda - François Damiens (Durda), Jiří Köhler Charles Vaillant (Augustýn), Roman Hajlich - Victor Carles (Kryšpín), Martin Draxler - Damien Ferdel (Celestýn), Šimon Lupínek - Benjamin Averty (Viktorín), Petr Malásek - Virgile Tirard (Jáchym), Zdeněk Žďánský - Benjamin Averty (Eudes), Zdena Petrová - Elisa Heusch (Marie Edwige), Bedřich Šetena - Daniel Prévost (pan Moucheboume), Aneta Talpová, Stanislav Lehký, Jan Szymik, Petr Pospíchal, Pavel Šrom, Jindřich Hinke, Martin Kubačák, Vanda Károlyi Konečná, Ludmila Molínová, Eva Miláčková, Libor Terš (titulky)
Překlad: Pavla Satorie
Zvuk: Petr Posolda
Výsledný mix: Karel Zámečník, CinePost
Produkce: Pavla Draxlerová
Dialogy a režie: Petr Pospíchal
Vyrobil: Ve studiu Barrandov 35mm, spol. s r.o. v roce 2009
Re: Mikulášovy patálie / Le Petit Nicolas
Dnes se mi podařilo dostat do Barrandov studia a pan zvukař Posolda říkal, že tento dabing tohoto filmu vznikl v jejich výrobě.
-
Já jsem na tom filmu sice nebyl, ale zdá se mi, že je to nějaká pitomost, znám moc dobře knihu Mikulášových patálií a nedovedu si je představit zfilmované...
jsem zvědav, kdo zmáknul Galabruho
V českém znění: David Štěpán - Maxime Godart (Mikuláš), Otakar Brousek ml. - Kad Merad (Mikulášův otec), Martina Hudečková - Valérie Lemercier (Mikulášova matka), Adéla Kubačáková - Sandrine Kiberlain (učitelka), Vladimír Čech - François-Xavier Demaison (Polívka), Kateřina Petrová - Louise Bourgoin (květinářka), Petr Pelzer - Michel Duchaussoy (ředitel), Karel Urbánek - Michel Galabru (ministr), Michal Mařík - Vincent Claude (Vendelín), Josef Carda - François Damiens (Durda), Jiří Köhler Charles Vaillant (Augustýn), Roman Hajlich - Victor Carles (Kryšpín), Martin Draxler - Damien Ferdel (Celestýn), Šimon Lupínek - Benjamin Averty (Viktorín), Petr Malásek - Virgile Tirard (Jáchym)
Dialogy a režie české verze: Petr Pospíchal
Vyrobilo: Barrandov studio dabing 2009
Dialogy a režie české verze: Petr Pospíchal
Vyrobilo: Barrandov studio dabing 2009
http://nalovustatistik.cz/ - Statistiky soutěžního pořadu Na lovu
https://dabdb.cz/ - Nová databáze českého dabingu
https://dabdb.cz/ - Nová databáze českého dabingu
Skvěle by ho zvládnul Meduna, protože (už jsem to tu myslím někde psal) v jednom animáči musel měnit hlas a suprově se stylizoval do S. Sejka.palg píše:jsem zvědav, kdo zmáknul Galabruho
- Joe Black
- Kontaktovat uživatele:
Neslyšel jsem to spojení přímo, ale Karel Urbánek by mohl být dobrý.
Tak spojení s Karlem Urbánkem v tomhle věku vypadá dobře.
Jinak i mně se po spojení v Kleci bláznů v nějakém starším filmu nejvíce líbil Jaromír Meduna, ale tak aby ho daboval sám za sebe, ne aby se do někoho stylizoval.
Jinak i mně se po spojení v Kleci bláznů v nějakém starším filmu nejvíce líbil Jaromír Meduna, ale tak aby ho daboval sám za sebe, ne aby se do někoho stylizoval.
Neslyšel jsi, možná by se ti to líbilo.bloom píše:Tak spojení s Karlem Urbánkem v tomhle věku vypadá dobře.
taky si myslím, že pan Urbánek byla skvělá volbaJoe Black píše:Neslyšel jsem to spojení přímo, ale Karel Urbánek by mohl být dobrý.