Daredevil: Znovuzrození / Daredevil: Born Again

Netflix, Amazon atd.

Moderátor: filip

klmdfkj
Globální moderátor

Daredevil: Znovuzrození / Daredevil: Born Again

Nový příspěvek od klmdfkj »

Obrázek
Info: IMDB | ČSFD | KB | SZ | TRAILERY

Související: Iron Man, Neuvěřitelný Hulk, Iron Man 2, Thor, Captain America: První Avenger, Avengers, Iron Man 3, "Agenti S.H.I.E.L.D.", Thor: Temný svět, Captain America: Návrat prvního Avengera, Strážci Galaxie, "Daredevil", Avengers: Age of Ultron, Ant-Man, "Jessica Jones", Captain America: Občanská válka, Doctor Strange, Strážci Galaxie Vol. 2, Spider-Man: Homecoming, Thor: Ragnarok, Black Panther, Avengers: Infinity War, Ant-Man a Wasp, Captain Marvel, Avengers: Endgame, Spider-Man: Daleko od domova, 'WandaVision', 'Falcon a Winter Soldier', "Loki", Black Widow, "Co kdyby...?", Shang-Chi a legenda o deseti prstenech, Eternals, 'Hawkeye', Spider-Man: Bez domova, 'Moon Knight', Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství, 'Ms. Marvel', Thor: Láska jako hrom, "Já jsem Groot", "She-Hulk: Neuvěřitelná právnička", Vlkodlak: Noční lovec, Black Panther: Wakanda nechť žije, Strážci Galaxie: Sváteční speciál, Ant-Man a Wasp: Quantumania, Strážci Galaxie: Volume 3, 'Tajná invaze', Marvels, 'Echo', Deadpool & Wolverine, 'Agatha za vším schovaná', Captain America: Nový svět

DABING: Disney+

1.SÉRIE
V českém znění: Ondřej Gregor Brzobohatý - Charlie Cox (Matt Murdock / Daredevil), Milan Bahúl - Vincent D'Onofrio (Wilson Fisk / Kingpin)

Dále v českém znění: Elis Ochmanová - Margarita Levieva (Heather Glennová), Jan Kříž - Arty Froushan (Buck Cashman), Zuzana Ščerbová - Nikki M. James (Kirsten McDuffieová), René Slováčková - Ayelet Zurer (Vanessa Fisková), Filip Švarc - Jon Bernthal (Frank Castle / Punisher), Radovan Klučka - Michael Gandolfini (Daniel Blake) + Patrick Murney (Luca - ep. 1-2), Apolena Veldová - Zabryna Guevara (Sheila Riverová), Stanislav Lehký - Clark Johnson (Cherry), Felicita Victoria Prokešová - Genneya Walton (BB Urichová), Josef Pejchal - Wilson Bethel (Benjamin Poindexter / Bullseye), Radek Hoppe - Elden Henson (Foggy Nelson), Terezie Taberyová - Deborah Ann Woll (Karen Pageová), Ondřej Kavan - Cillian O'Sullivan (Devlin), Petr Meissel - Victor Verhaeghe (Carlo), Lukáš Jurek - Gino Anthony Pesi (Viktor), Vanda Károlyi - Ruibo Qian (inspektorka Angie Kimová), Eva Režnarová - Susan Varon (Josie), Ivo Hrbáč - Pat Kiernan (Pat Kiernan), Štěpán Dostal - Hunter Doohan (Bastian), Adrian Jastraban - John Benjamin Hickey (prokurátor Hochberg), Jan Teplý ml. - Kamar de los Reyes (Hector Ayala / White Tiger), Jiří Bábek - Andrew Polk (soudce Cooper), Karel Heřmánek ml. - Nick Jordan (Nicky Torres), Kryštof Rímský - Hamish Allan-Headley (Powell), Zuzana Vejvodová - Ashley Marie Ortiz (Soledad Ayalová), Hanuš Bor - Michael Gaston (komisař Gallo), Marek Libert - Patrick Murney (Luca - od ep. 3), Martin Kubačák - Johnny M. Wu (Forrest Tam), Pavel Nečas - Charlie Hudson III (Leroy Mancini), Nina Horáková - Elizabeth A. Davis (Sofija Ozolová), Linda Křišťálová - Camila Rodriguez (Angela Del Torová), Jiří Racek - Lou Taylor Pucci (Adam), Daniel Margolius - Joey Palestina (Wilcox), Nataša Bednářová - Claire Saunders (Cece), Luboš Ondráček - Mohan Kapur (Yusuf Khan), Tereza Chudobová - Ruibo Qian (Angie Kimová), Petr Vaněk - Ian Lassiter (Rodriguez), Viktor Zavadil - John Ford-Dunker (Ruďák), Tomáš Novotný - Cameron Moir (Modrák), Václav Kopta - Jimmy Palumbo (Johnny Santini), David Švehlík - Tony Dalton (Jack Duquesne), Jiří Krejčí - Jeremy Isaiah Earl (Cole North), Dana Černá - Katherine Lanasa (Artemis Sledgeová), Hynek Chmelař - Daniel Gerroll (Arthur), Jan Vágner - Alex Shafer (předseda poroty), Ctirad Götz - M.L. Josepher (muž v reportáži BB), Jaroslav Horák - Anthony Aquilino (muž v reportáži BB), Tomáš Karger - Aaron Berg (předák), Marcela Kyselová - Desi Waters (soudní zřízenkyně), Dana Sedláková - Midori Nakamura (žena v reportáži BB), Aleš Bilík - Justin Rodriguez (muž v reportáži BB), Maximilián Dolanský - Ramon Nuñez (muž v reportáži BB), Kateřina Pechová - Blanco Del Loco (žena v reportáži BB), Michal Gulyáš, Nikola Heinzlová, Miroslav Hrabě, Martin Janouš, Petra Kosková, Kryštof Krhovják, Radka Krninská, Eliška Nezvalová, Michaeal Polák, Jan Řezníček, Svatopluk Schuller, Antonio Šoposki, Robert Urban, Radovan Vaculík, David Voráček, Nikola Votočková

Překlad: Vojtěch Kostiha
Asistent režie a produkce: Jan Jabůrek, Marek Hrazdil
Zvuk a střih zvuku: Guillermo Teillier (1-2), Martin Večeřa (3-6)
Výsledný mix: Shepperton International
Kreativní supervize: Nina Strenková, Dominika Kotarba
Dialogy a režie: Vladimír Žďánský
Producent české verze: Disney Character Voices International, Inc.
Pro Walt Disney Pictures vyrobilo Studio Virtual® - 2025
xXx Star

Re: Daredevil: Znovuzrození / Daredevil: Born Again

Nový příspěvek od xXx Star »

Tohle obsazení mě velmi potěšilo. Vůbec jsem nečekal, že by se vrátili dabéři z původního seriál, když Daredevil a Kingpin dostali nové dabéry. Ondřej Brzobohatý a Milan Bahúl jsou samozřejmě lepší volby než jejich původní dabéři. Jsem moc rád, že se vrátila Terezie Taberyová a René Slováčková. Toto mě příjemně překvapilo. Moc se těším až to uslyším. :-: :-: :-:
TOP DABÉŘI: Nina Horáková, Jan Šťastný, Sára Nygrýnová, Miloslav Mejzlík, Petr Lněnička, Bohumil Švarc ml., Jiří Plachý, Jiří Klem, Barbora Šedivá, Anežka Saicová, Robert Hájek, Kateřina Winterová, René Slováčková
MikeZ
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od MikeZ »

Velmi mě ruší tendence Vojtěcha Kostihy vkládat hlavní postavě do úst velmi archaické, knižní výrazy jako "neb, jenž" úplně náhodně, aniž by ta postava jinak mluvila nějak ultra spisovně. A není to chyba úpravce dialogů, protože je to i v titulcích.
John B
Moderátor

Nový příspěvek od John B »

Všechna neb a jenž jsou při soudním řízení od právníka, který je extra slušný, což bylo několikrát ukázáno i v původním seriálu, že takový je jeho charakter. Mně to připadá naprosto v pořádku a líbí se mi to.
MikeZ
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od MikeZ »

Není to pravda, mluví tak i s Fiskem v bistru. A uvede rozhovor hovorovým "dík, že jste se se mnou sešel" a pak tam uprostřed rozhovoru náhodně hodí nějaký archaismus. A v originále právě mluví při tom soudě věcně a lidsky, rozhodně tam žádné vybídnutí pro málem anžtování nevidím.
gar-mogoth

Nový příspěvek od gar-mogoth »

Filip Švarc :cry: Tady jsem doufal v přeobsazení
BlueShadow24Cz

Nový příspěvek od BlueShadow24Cz »

Snaží se to dodržet podle původního obsazení, protože to na ně navazuje, tak proto ho tam nechali, hlavně výhoda pro lidi co viděli minuli seriál od Netflixu Daredevila. ;)
petkazuza

Nový příspěvek od petkazuza »

Obsazení Schwarze na Franka není výhoda pro nikoho kdo má uši. Bylo to strašný tenkrát a je to strašný i teď.
DadiQ

Nový příspěvek od DadiQ »

Wow! Švarc výjimečně hrál a ne jen odříkával věty. Ano, nesedí tam, ale já jsem za každou návaznost rád, takže mockrát děkuji. Dabingově je tento seriál spíš zklamání. Vyhrávají to jen komentáře náhodných občanů, i přesto bych rád slyšel více "našich" dialektů.
Odpovědět

Zpět na „Dabované novinky - Online videotéky“