Místo pro život / Here

Nové i ty starší

Moderátor: ReDabér

Grizzli5690
Moderátor

Místo pro život / Here

Nový příspěvek od Grizzli5690 »

dabing fans

Re: Místo pro život / Here

Nový příspěvek od dabing fans »

Tak podobně jako film Konkláve, tak i tady je to pro mě zklamání a to ještě větší. Na Robin Wright mě hodně zamrzelo, že nebyla obsazená Nela Boudová. Na Toma Hankse bych si představoval ideálně Jana Hartla. Na Paula Bettanyho buď Davida Novotného nebo Martina Stránského. A herečky Kelly Reilly a Michelle Dockery taky nejsou podle mě dobře obsazeny. Tam bych si představoval Hanu Ševčíkovou a Terezu Bebarovou.
KOMZA
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od KOMZA »

Popravdě mě docela překvapuje, že pořád doufáš či věříš v možnost, že někdo obsadí Jana Hartla, respektive že on by do dabingu šel. Představy jsou to hezké a neříkám, že bych si to nedovedla představit (minimálně čistě z hlediska spojení a obsazení), ale osobně už nevěřím tomu, že na to někdy dojde.
Databáze českého herního dabingu: https://www.herni-dabing.cz/
TmavyCyklista
Globální moderátor

Nový příspěvek od TmavyCyklista »

Já se nemůžu zbavit pocitu, že neexistuje jedinej dabing, kterej by ti seděl. Ty máš tak specifickej vkus, že by se režiséři klidně mohli snažit sebevíc, ale stejně by ho netrefili. Všechno je zklamání. Já teda ti teda nevím, ale když se podíváme, jaký se v uplynulejch letech v babidabi dělaly dabingy, tak Miroslav Walter tam poslední dobou dělá setsakra nadprůměrný věci. I Konkláve je v pohodě, ale máme tady novou generaci kverulantů...

Jsou tu dvě skupiny, všechno váu a všechno zklamání. Nic mezi tím.

Pokud u všech herců čekáš svoje vysněný dabéry, vždycky budeš zklamanej...
https://www.herni-dabing.cz/ - nová databáze českého herního dabingu
Seznam česky dabovaných her
fabec122

Nový příspěvek od fabec122 »

Já tam taky vesměs nic špatného nevidím. Pár let zpět by v dabingu Filmboxu mluvil Hankse v lepším případě Martin Zahálka, v horším Pavel Vondra.
Na těch nových dabinzích je naopak vidět, že Filmbox jako zadavatel zřejmě trochu víc otevřel peněženku a že prospěla i změna studia.

Pokud byl požadavek, či záměr tvůrců, či jejich finanční možnosti takové, že to celé odmluví jeden člověk, tak je Jiří Dvořák asi ideální. Každopádně do budoucna už bych já tohle spojení určitě nepreferoval, už v Asteroid City musel opravdu hodně tlačit na pilu v tom, aby zněl výrazně starší a přizpůsobil se Hanksově přirozené věkové kategorii.
Odpovědět

Zpět na „Filmy“